Οι μυστηριώδεις διώρυγες του Άρη που εντόπισε ο αστρονόμος Boyd Brydon

Οι διώρυγες του Άρη, κατά τους ισχυρισμούς κι άλλων επιστημόνων, είχαν κατασκευαστεί από νοήμονα όντα.

Το 1933, το ζήτημα των διωρύγων του πλανήτη Άρη είχε επανέλθει και πάλι στην επικαιρότητα, κατόπιν της σχετικής ανακοίνωσης του αστρονόμου Boyd Brydon.

Ο εν λόγω επιστήμονας, βασιζόμενος στις παρατηρήσεις του Καθηγητή Earl Charles Slipher, υποστήριζε ότι η υπόθεση, σύμφωνα με την οποία οι παρατηρούμενες γραμμές πάνω στον Κόκκινο Πλανήτη οφείλονται σε οπτική απάτη, ήταν λανθασμένη.

Οι γραμμές αυτές, που οι ειδικοί τις αποκαλούσαν διώρυγες, πράγματι υπήρχαν και αποτυπώνονταν σε φωτογραφίες που είχαν ληφθεί εκείνη τη χρονιά, με τη χρήση των τελειότερων τεχνικών μέσων της εποχής.

Ήταν ευδιάκριτο στις φωτογραφίες αυτές ένα σύστημα σκοτεινών γραμμών, οι οποίες ήταν όμοιες και συνεχείς καθ’ όλο το μήκος τους. Επίσης, σε μερικά σημεία διακρίνονταν ξεκάθαρα διπλές γραμμώσεις.

Ο Boyd Brydon, λοιπόν, φρονούσε πως η κανονικότητα των γραμμών αυτών αποδείκνυε περίτρανα ότι αποτελούσαν έργο λογικών όντων και όχι απλώς φυσικούς σχηματισμούς, διότι εάν ήταν κάτι τέτοιο, οι γραμμές αυτές θα μεταβάλλονταν ή και θα εξαφανίζονταν, όπως και τα αίτια που τις προξενούσαν.

Οι μυστηριώδεις διώρυγες του Άρη, κατά τους ισχυρισμούς κι άλλων επιστημόνων, οδηγούσαν στο συμπέρασμα ότι είχαν κατασκευαστεί από νοήμονα όντα.

Η είδηση δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα “ΕΘΝΟΣ”, στις 16/06/1933

efimerida ethnos

Πηγή , Πηγή

Εμφάνιση/απόκρυψη σχολίων

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

 

Εγγραφείτε τώρα στο Newsletter μας για να μένετε πάντα ενημερωμένοι