Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Judaculla Rock: Ο Βράχος των Ινδιάνων Cherokees με το ΜΗΝΥΜΑ «ΑΠΟ ΑΛΛΟΥ» [Βίντεο]

Judaculla Rock: Ο Βράχος των Ινδιάνων Cherokees με το ΜΗΝΥΜΑ «ΑΠΟ ΑΛΛΟΥ» [Βίντεο]

Σχεδόν παντού στον κόσμο υπάρχουν απομονωμένα κομμάτια προϊστορίας της ανθρωπότητας. Τα περισσότερα από αυτά φαίνεται να αναφέρονται σε όντα από το διάστημα ή να «γράφτηκαν» από αυτά…

Ένα παρόμοιο «κομμάτι» θεωρείται και το Judaculla Rock των Ινδιάνων Cherokees.

Στη Βόρεια Καρολίνα στα βουνά του Jackson County βρίσκεται ένας μεγάλος μυστηριώδης βράχος γεμάτος πετρογλυφικά.

Για τους Ινδιάνους Cherokee ο βράχος έχει ιδιαίτερη σημασία και ο τόπος όπου βρίσκεται ο βράχος είναι ένας ιερός χώρος όπου πραγματοποιούσαν τελετές.

Cherokees Judaculla Rock 06 min 1024x576

Το όνομα Judaculla για τους Cherokees σημαίνει αυτός που «έχει τις κλίσεις» ή «γίγαντας με κεκλιμένα μάτια». Σύμφωνα με την παράδοσή τους, πιστευόταν ότι ήταν ένα αρχαίο πλάσμα που κυριάρχησε στα βουνά. Ένα ισχυρό ον με υπερανθρώπινες δυνάμεις, με την ικανότητα να πετάει, να πηγαίνει από βουνό σε βουνό ενώ ήταν ακόμη ικανό να ελέγχει τον άνεμο, τη βροχή, τους κεραυνούς και τις αστραπές.

Το συγκεκριμένο πλάσμα λέγεται ότι ήταν σε θέση να πάρει τους απλούς ανθρώπους στον κόσμο του «Πνεύματος» αλλά παράλληλα ήταν σε θέση να επικοινωνεί μαζί τους. Φαίνεται να ήταν ένα είδος «θεού» όπως άλλα παρόμοια όντα που αναφέρονται σε όλες τις μυθολογίες, σε όλο τον κόσμο.

Cherokees Judaculla Rock 05 min

Ο Judaculla κάποτε προσγειώθηκε στο βράχο αφήνοντας πάνω του ένα αποτύπωμα χεριού με επτά δάχτυλα. Πολλές φήμες και μύθοι περιβάλλουν τον μυστηριώδη βράχο, συμπεριλαμβανομένων περίεργων ήχων και εμφανίσεων UFO κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Η πέτρα είναι μια καμπυλόγραμμη προεξοχή πετρώματος σάπωνος με περισσότερα από 1.500 πετρογλυφικά πάνω σε αυτή. Οι ηλικίες τους κυμαίνονται πιθανότατα μεταξύ του 2000 και 3000 π.Χ. Κατά την εκσκαφή γύρω από την πέτρα εντοπίστηκαν εργαλεία λατομείων. Ωστόσο, δεν βρέθηκαν άλλες πέτρες στην περιοχή με παρόμοιες ενδείξεις και ανάγλυφα, κάνοντας την πέτρα ακόμα πιο μυστηριώδη.

Η πέτρα βρίσκεται στη βάση του βουνού όπου υπάρχει αφθονία μετάλλων σε τέτοιο βαθμό, μάλιστα, ώστε να υποστηρίζεται ότι υπάρχουν ανιχνεύσιμες ηλεκτρομαγνητικές παρεμβολές γύρω από το βράχο.

Cherokees Judaculla Rock 04 min

Οι θεωρίες σχετικά με το περιεχόμενο των πετρογλυφικών είναι άφθονες.

Αναφέρονται σε χάρτες της γης ή ακόμα και αστρικούς, σε θρησκευτικά σύμβολα, σε κάποιο μυστικό μήνυμα άγνωστης γλώσσας ή κρυπτογραφημμένο, ή πολύ απλά για ένα είδος «γκράφιτι» αρχαίων ανθρώπων. Τα ανάγλυφα, μπορούν, επίσης, να αντιπροσωπεύουν ζώα ή ανθρώπους ή άλλες σημαντικές μορφές του κόσμου μας.

Πρόσφατα μια ομάδα επιστημόνων χρησιμοποίησε εξοπλισμό καθοδηγούμενο με λέιζερ προκειμένου να δημιουργήσει μια λεπτομερή εικόνα του Judaculla προς μελέτη.

Δυστυχώς, καθώς ο βράχος δεν σκεπάζεται, ο καιρός δεν είναι σύμμαχος στις προσπάθειες αυτές καθώς η βροχή, κυρίως, τον διαβρώνει και τα σύμβολα που υπάρχουν στην επιφάνειά του σταδιακά εξαφανίζονται.

Cherokees Judaculla Rock 03 min

Προς το παρόν οι όποιες κρυφές έννοιες του Judaculla θα παραμείνουν κλειδωμένες καθώς κανενός είδους αποκρυπτογράφηση δεν έχει επιτευχθεί.

Judaculla Rock

My Home, NC | Judaculla Rock

Για υπότιτλους: Ρυθμίσεις, Υπότιτλοι, Αγγλικά, Υπότιτλοι, Αυτόματη μετάφραση, Ελληνικά

[diadrastika.com]

{ampz:inside_item}
© 2020 www.Pyli-Apokalypseis.com - Όροι Χρήσης