Βιβλία γεμάτα αλήθειες έχουν «απαγορευτεί» στην Αμερική!! [Βίντεο]

Εκατοντάδες απαγορευμένα βιβλία γεμάτα αλήθειες που οι άνθρωποι θα έπρεπε να γνωρίζουν έχουν καταστραφεί ή λογοκριθεί με διάφορα μέσα σύμφωνα με τον καθηγητή Μάρκ Κρίσπιν Μίλερ του πανεπιστημίου της Νέας Υόρκης.

Ο Μιλερ εμφανίστηκε σε τηλεοπτικό πρόγραμμα στο» Breaking The Set «της Abby Martin στην RT. παρόλο που η συζήτηση θα ήταν για 5 απαγορευμενα βιβλια τελικά στην συνεντευξη συζητήθηκαν μόνο τα τρία!!!!!

Παρόλο που η πρώτη τροποποίηση του συντάγματος Απαγορεύει στην κυβέρνηση των ΗΠΑ να Απαγορεύει οριστικά βιβλία η κυβέρνηση έχει βρει τρόπους για να παρακάμψει αυτόν τον περιορισμό.

Η απειλή νομικών διαφορών, οι αναθεωρητές-αποδομητες που παγώνουν ορισμένους τίτλους η τους αποδομούν ως «θεωρία Συνωμοσίας» είναι μερικά μόνο από τα μέσα που η ομοσπονδιακή κυβέρνηση μπορεί να κάνει για να κρατήσει τα βιβλία μακριά από το δημόσιο μάτι.

Τα τρία βιβλία που συζητήθηκαν στη συνέντευξη είναι μόνο μερικά από τα παραδείγματα που υπάρχουν και με βάση τον Μίλερ αποτελούν μέρος μιας νέας σειράς που ονομάζεται forbidden bookshelf που σκοπός της είναι να έχει εκτυπωμένα έργα αναδημοσίευτα σε ηλεκτρονική μορφή ώστε να διατιθονται πχ στο Amazon και σε άλλες πλατφόρμες.

Το πρώτο βιβλίο είναι για το πρόγραμμα Φοίνιξ, αυτό το βιβλίο γράφτηκε από τον Ντάγκλας Valentine για πρώτη φορά στις αρχές του 1990 και είναι μία κρίσιμη μελέτη σχετικά με ένα τεράστιο πρόγραμμα μυστικότητας της CIA που πραγματοποιήθηκε στο νότιο Βιετνάμ, το βιβλίο περιγράφει ένα τρομακτικό πρόγραμμα που έχει ως στόχο να συνδυάσει τις δυνάμεις της αστυνομίας, των στρατιωτικών και των μυστικών υπηρεσιών, για να κάνει τον πληθυσμό του Νότιου Βιετνάμ να έρθει σε συμφωνια υποστηρίζοντας ταυτόχρονα το υποστηριζόμενο από την Αμερική καθεστώς, όλα αυτά στο όνομα της καταπολέμησης της τρομοκρατίας!!

Ό Μιλερ λέει οτι η κυβέρνηση χρησιμοποιεί τον κίνδυνο της τρομοκρατίας για να δικαιολογήσει Κάθε είδους έγκλημα που παραβιάζει τα συνταγματικά μας δικαιώματα και με αυτόν τον τρόπο μπορούν να αισθάνονται καλά να δολοφονήσουν Αμερικανούς με αεροσκάφη μη επανδρωμένα η να μπορούν να υποτάξουν τους Αμερικανούς σε μία απεριόριστη κράτηση από στρατιωτικούς μέσα σε στρατόπεδα ΦΕΜΑ!

Όλα αυτά έγιναν για πρώτη φορά απο την κυβερνηση στο πρόγραμμα Φοίνιξ στο οποίο καταλογίζονται θάνατοι δεκάδων χιλιάδων πολιτων στο βιετνάμ που είχαν βασανιστεί και δολοφονηθεί!

Εάν υπήρχε ποτέ κάποια πεποίθηση ότι η βουληση τις κυβερνήσης μας ήταν πότε ευγενης στο Βιετνάμ τότε αυτό το βιβλίο δεν θα έπρεπε να τεθεί σε διαδικασία λογοκρισίας μαζί με τη φρικτή κατανόηση ότι η Ελευθερίας μας πρέπει να προστατευτει θυσιάζοντας άλλους ανθρώπους!

Το πρόγραμμα Φοίνιξ θα μπορούσε ακόμα να θεωρηθεί ως πρότυπο για τον σημερινό πόλεμο κατά της τρομοκρατίας σύμφωνα με τον συγγραφέα του βιβλίου σε μία σημείωση που λέει «Προσέξτε στην ανάγνωση το Φοίνιξ έχει έρθει να καθορίσει τον σύγχρονο αμερικανικό πόλεμο καθώς και την εσωτερική μας του εθνική ασφάλεια..!

Πράγματι Όλα μοιάζουν σήμερα σαν να εκτελείται το πρόγραμμα Φοίνιξ βλεπωντας τις αμερικανικές αστυνομικές δυνάμεις να έχουν το ρόλο των βοηθών των στρατιωτικών και των πολιτικών Δυνάμεων ασφαλείας που ασχολούνται με τον έλεγχο του πληθυσμού και την καταστολή της διαφωνίας!

Λέει ακόμα ο συγγραφέας μέσα στο σημείωμα του…» για αυτό και αυτοί πηγαίνουν γύρω γύρω σκοτώνοντας παιδιά με όπλα, , σκοτώνουν άτομα με ειδικές ανάγκες και άστεγους, πρέπει να κρατηθεί ο πληθυσμός μας συνέχεια καταπιεσμένος!!

Οι λόρδοι τις δημιουργιας ειναι το δευτερο βιβλιο που συζητηθηκε ..

Το βιβλίο αυτό γράφτηκε από τον Federick Lewis Allen το 1935, το βιβλίο αυτό είχε προβλέψει την καπιταλιστική επέκταση τα τελευταία εκατό χρόνια ,την άνοδο των βαρόνων ληστών και την παγίωση του πλούτου στα χέρια μερικών όπως π.χ. Οικογενια Rothchild , αυτες ειναι μερικες μόνο προβλέψεις από τις οποίες είχε κάνει,ακομα αναφέρει λεπτομερώς την ιστορία χρηματιστών και απάτης όπως π.χ.

Η jp Morgan και πως αυτοί κέρδισαν από κάθε ξαφνική έκρηξη και πτώση στο χρηματιστήριο Αφού όμως πρώτα τα ειχανε όλα σχεδιάσει να συμβουν!

Δειτε την συνεντευξη που εδωσε ο Μιλλερ ..

Πηγή

Εμφάνιση/απόκρυψη σχολίων

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

 

Εγγραφείτε τώρα στο Newsletter μας για να μένετε πάντα ενημερωμένοι