Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ο Κόκκινος δράκος της αποκάλυψης: μια περιοχή στο διάστημα κρυμμένη από το Google, τη Microsoft και τη NASA [Βίντεο]

Ο Κόκκινος δράκος της αποκάλυψης: μια περιοχή στο διάστημα κρυμμένη από το Google, τη Microsoft και τη NASA [Βίντεο]

Τι είναι αυτη η ανωμαλία του «Κόκκινου Δράκου» και γιατί το Google Sky το κρυβει; Κάτι μεγάλο έτοιμαζεται να συμβεί και η NASA την κρυβει συστηματικά.

Τι κρύβεται στον αστερισμό του Παρθένου;

Αυτο το ερωτημα προκαλεί πολλή αναστάτωση στους συνωμοσίολογικους και τους θρησκευτικούς κύκλους.

Screenshot 8232 730x411

Ο κόσμος γνωρίζει ότι η Google είναι μια πανυσχηρη παγκοσμια εταιρια και οι εξουσίες της γίνονται όλο και περισσότερο μεγαλυτερες. Για ποιο λογο λοιπον αποφασιζει να κρυψει αυτήν την περιοχή απο το διάστημα στο Google Sky;

Όταν διερεύνησαμε την ίδια περιοχή σε άλλες πλατφόρμες διαστημικών εφαρμογών, βρήκαμε παρόμοια μαύρα κουτιά που κρύβουν τι βρίσκεται απο κάτω. Αφού τελικά η Google αφησε να φανει αυτή η περιοχή στο Google Sky, αυτή η άγρια ​​εικόνα εμφανίστηκε. Η αναπαράσταση της περιοχής μπορεί να συγκριθεί με ένα κόκκινο δράκο. Έτσι πήρε το όνομά της.

Τι το κάνει αυτό ομως τόσο σημαντικό;

Αυτό το αντικείμενο μοιαζει με ένα κεφάλαιο στο Βιβλίο της Αποκαλύψης. Το μόνο που χρειάζεται είναι να κάνετε κάποια έρευνα και να βρείτε το σημειο μεσα στο βιβλιο.

Η γυναίκα και ο δράκος

1) Ένα μεγάλο σημάδι εμφανίστηκε στον ουρανό: μια γυναίκα ντυμένη με τον ήλιο, με το φεγγάρι κάτω από τα πόδια της και ένα στέμμα δώδεκα αστέρια στο κεφάλι της. 2) Ήταν έγκυος και φώναξε απο τον πόνο καθώς ήταν έτοιμη να γεννήσει. 3) Και στον ουρανό εμφανίστηκε ένα άλλο σημάδι: ένας τεράστιος κόκκινος δράκος με επτά κεφάλια και δέκα κέρατα και επτά στεματα στα κεφάλια του.

4) Η ουρά του σάρωσε το ένα τρίτο των αστεριών από τον ουρανό και τους έριξε στη γη. Ο δράκος βρισκόταν μπροστά από τη γυναίκα που περιμενε να γεννήσει, έτσι ώστε να μπορεί να καταβροχθίσει το παιδί της τη στιγμή που θα γεννηθει. 5) Γέννησε γιο, αρσενικό παιδί, που «θα κυβερνήσει όλα τα έθνη με σιδερένιο σκήπτρο». Και το παιδί της το άρπαξε ο Θεός και το πηγε στο θρόνο του. 6) Η γυναίκα έφυγε για την έρημο σε ένα μέρος οπου προετοιμάστηκε γι ‘αυτήν από τον Θεό, όπου θα μπορούσε να τον φροντίσει για 1.260 μέρες. (3,5 χρονια)

7) Τότε ξέσπασε στον ουρανό ο πόλεμος. Ο Μιχαήλ και οι άγγελοί του πολέμησαν εναντίον του δράκου και ο δράκος και οι άγγελοί του ανταπεδωσαν στην μαχη. 8) Αλλά δεν ήταν αρκετά δυνατός και έχασε τη θέση του στον ουρανό. 9) Ο μεγάλος δράκος εκσφενδονίστηκε – εκείνος ο αρχαίος σαν φίδι, αποκαλούμενος ο διάβολος, ή ο Σατανάς, ο οποίος οδηγεί ολόκληρο τον κόσμο. Εκτοξεύτηκε στη γη και οι άγγελοί του μαζί του.

Σύνδεση με την Προφητεία στις 23 Σεπτεμβρίου….

Η αλήθεια συχνά καλύπτεται όταν πρέπει να διαμοιραστεί παντου. Ο αστερισμός δείχνει κάτι που θα μπορούσε να αναγνωριστεί ως πλάσμα που μοιάζει με φίδι. Μοιάζει με το δράκο που κάθεται στα πόδια μιας εγκύου γυναίκας που περιμένει να καταβροχθίσει το παιδί της, ο δράκος παλεύει με έναν άλλο αστερισμό που αντιπροσωπεύει τον Μιχαηλ Αγγελο.

Τα στοιχεια παρθηκαν απο disclose.tv

Ξανά .. το τι συμβαίνει η πόσο μεγάλο είναι δεν έχει καμία σχέση αν εσύ θα το δεις η όχι .. Μια σύλληψη και στο έχω πει πολλές φορές ενώ είναι το μεγαλύτερο γεγονός εσύ έχεις  μάθει να το αναγνωρίζεις σαν γεγονος μετά από 9 μήνες …!

Συνδέοντας αυτά που υπάρχουν στο πληροφοριακό σου πεδίο μπορείς να έχεις μια καλύτερη ματιά των επόμενων γεγονότων ! Ποιοι θέλουν να τα κάνουν να μοιάζουν με την εκπαίδευση της πίστης σου; Ποιον θέλουν να φέρουν; Ποιος προετοιμάζει το έδαφος για έναν νέο σωτήρα ; Πολλά που δεν πρέπει να τα αφήσεις να περάσουν γιατί αυτά θα είναι που στο μέσον της ιστορίας θα σε βοηθήσουν να βρίσκεσαι και στο μετά της ιστορίας !

Για ολα οσα τωρα βλεπεις να συμβαινουν εχεις ενημερωθει απο παλια …

Stranger…

Πηγή

{ampz:inside_item}
© 2020 www.Pyli-Apokalypseis.com - Όροι Χρήσης