Δεν φαντάζεστε τι βρίσκεται στον αντίποδα των Πυραμίδων [Βίντεο]

Τι βρίσκεται στην άλλη μεριά της Γης, στον αντίποδα των πυραμίδων;

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Ίσως, ελάχιστοι έχουν αναρωτηθεί τι μπορεί να βρίσκεται στον αντίποδα της πόλης μας. Δηλαδή, αν είχαμε την δυνατότητα, από το σημείο που βρισκόμαστε, να σκάψουμε εντελώς κάθετα στην Γη περνώντας από το κέντρο της και συνεχίζοντας πάντα στην ίδια ευθεία γραμμή, σε ποιό σημείο του άλλου ημισφαιρίου θα βγαίναμε;

Υπάρχουν κάποιες εφαρμογές όπως το antipodesmap.com, όπου και σε συνδυασμό με το Google Earth, μπορούμε να εντοπίσουμε τι βρίσκεται στον αντίποδα.

Τι βρίσκεται, λοιπόν, στον αντίποδα των Πυραμίδων;

Χάρη σε αυτά ή/και άλλα λογισμικά, αυτό που εντοπίστηκε είναι φανταστικό!

Όπως διαβάζουμε στο ancient-code.com, εντοπίστηκαν δύο πανύψηλες δομές που θυμίζουν έντονα οβελίσκους ή πύργους να βρίσκονται ακριβώς «κάτω» από τις Πυραμίδες της Αιγύπτου, στην άλλη μεριά της Γης.

Αλλά τι είναι αυτοί οι «οβελίσκοι»; Είναι απλώς φυσικοί σχηματισμοί που κάθονται στο βάθος του Ωκεανού; Μπορεί να είναι κάτι άλλο;

Επειδή αυτοί οι υποβρύχιοι «οβελίσκοι» βρίσκονται στον αντίποδα των πυραμίδων της Γκίζας, αρκετοί θεωρητικοί προτείνουν ότι δεν μπορεί να είναι τυχαία η θέση τους, ούτε φυσικοί σχηματισμοί.

Ας μην ξεχνάμε ότι οι οβελίσκοι είναι ένα «σήμα κατατεθέν» του Αιγυπτιακού Πολιτισμό. Ακριβώς γι’ αυτό, ίσως, σημαίνει κάτι περισσότερο…

Mysterious underwater obelisks at the opposite side of the Great Pyramid of Giza 03 min

Πολλές θεωρίες προτείνονται, όπως ότι με κάποιο τρόπο σχετίζονται με την Κούφια Γη…

Ωστόσο, πιθανότερα πιστεύεται ότι όπως οι αρχαίες πυραμίδες και οι οβελίσκοι, θεωρούνται -και πιθανότατα είναι- εν δυνάμει ενεργειακοί φυσικοί μηχανισμοί λόγω των ειδικών κρυσταλλικών τους δομών σε σχέση με την τοποθεσία, έτσι και οι «οβελίσκοι» στον αντίποδα είναι βαθιά συνδεδεμένες με τον πλανήτη και τον ίδιο «μηχανισμό».

Mysterious underwater obelisks at the opposite side of the Great Pyramid of Giza 02 min

Οι κρύσταλλοι λαμβάνουν ενέργεια από διάφορες πηγές, συμπεριλαμβανομένου του Ήλιου, του ενεργειακού πεδίου της γης και δομών που είναι ικανές να μεταδίδουν ενέργεια από το ένα μέρος στο άλλο.

Σύμφωνα με τους θεωρητικούς, όλα εξαρτώνται από την κλίση του πλανήτη σε οποιαδήποτε δεδομένη χρονική στιγμή του έτους, αλλά και της σωστής γωνίας. Τότε, μια δομή θα μπορούσε να εντείνει και να μεταδώσει ενέργειες σε άλλες δομές που στη συνέχεια λειτουργούν ως συσκευές λήψης, ικανές να διασκορπίσουν «πληροφορίες» στο γήινο ενεργειακό δίκτυο.

Μερικοί θεωρητικοί υποστηρίζουν ότι υπάρχει μια σημαντική σχέση μεταξύ των φαινομένων UFO και της βαρύτητας στη Γη και ότι όλα στον πλανήτη συνδέονται μέσω ενός παγκόσμιου ενεργειακού δικτύου.

Mysterious underwater obelisks at the opposite side of the Great Pyramid of Giza 01 min

Αξίζει να θυμηθούμε τις ιδέες της Tesla σχετικά με την ελεύθερη ενέργεια και την μετάδοσή της σε μεγάλες αποστάσεις. Παράλληλα υποστηρίζεται ότι αρκετά ανεπτυγμένοι αρχαίοι πολιτισμοί ήταν ικανοί να εκμεταλλευτούν την ενέργεια από τον πλανήτη.

Θα μπορούσαν, λοιπόν, οι «οβελίσκοι» στον αντίποδα των Αιγυπτιακών Πυραμίδων, να αποτελούν μέρος αυτού του «μηχανισμού» που προαναφέραμε; Και αν «ναι», τότε, ποιοί τους έφτιαξαν και με ποιά μέσα;

Εάν θέλετε να δείτε αυτές τις μυστηριώδεις δομές, μπείτε στο Google Earth και πληκτρολογήστε τις ακόλουθες συντεταγμένες:

32 ° 30’07 .74 “S 149 ° 52’46 .51” W .

Δείτε και το σχετικό video

Directions to Hollow Earth

diadrastika.com

Εμφάνιση/απόκρυψη σχολίων

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

 

Εγγραφείτε τώρα στο Newsletter μας για να μένετε πάντα ενημερωμένοι