Λύση στο αίνιγμα: Τι κρύβεται στη μυστηριώδη Area 51 [Βίντεο]

Νέες λήψεις δείχνουν καθαρά τι συμβαίνει σε αυτό το κομμάτι γης στην έρημο της Νεβάδα, που φυλάσσεται αυστηρά και στο οποίο έχουν πρόσβαση περιορισμένα άτομα.

Πολλές συνωμοσίες κατά καιρούς θέλουν στην Περιοχή 51, ο αμερικανικός στρατός να φυλάει όλα τα μυστικά γύρω από τις σχέσεις των ανθρώπων με τους εξωγήινους!

Area 51 1

Η πρόσβαση εκεί είναι αδύνατη, καθώς η περιοχή βρίσκεται ανάμεσα σε άγονα βουνά, ωστόσο δύο κυνηγοί εξωγήινων ο Tim και ο Tracey Doyle αποφάσισαν να σκαρφαλώσουν στην κορυφή του βουνού Tikaboo Peak για να τραβήξουν καθαρές φωτογραφίες της Περιοχής 51, ώστε να δουν τι κρύβεται εκεί.

Με ένα φακό που τραβά από μεγάλη απόσταση τράβηξαν μερικές φωτογραφίες που δείχνουν τμήματα από την Περιοχή που δεν έχουμε δει ξανά.

Area 51 2

Το 2013, η CIA αποκάλυψε την ακριβή τοποθεσία του Τομέα 51 στην Νεβάδα, απαντώντας σε ένα αίτημα βάσει του νόμου περί ελευθερίας στην ενημέρωση.

Πριν συμβεί αυτό, η υπηρεσία πληροφοριών αρνούνταν ακόμα και να επιβεβαιώσει την ύπαρξη του συγκεκριμένου κομματιού γης στην έρημο της Νεβάδα, παρά τα επίμονα ερωτήματα δημοσιογράφων

[Πηγή: Mirror, hellas-now.com]

Εμφάνιση/απόκρυψη σχολίων

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

 

Εγγραφείτε τώρα στο Newsletter μας για να μένετε πάντα ενημερωμένοι