Η 37η Παράλληλος [Λεωφόρος των UFO] και η σχέση της με την Ελλάδα

Στην υδρόγειο σφαίρα, αλλά και στους χάρτες, υπάρχουν κυκλικές γραμμές που μας βοηθάνε να βρούμε τη θέση ενός τόπου πάνω στη Γη. Οι φανταστικές αυτές γραμμές ονομάζονται μεσημβρινοί και παράλληλοι.

Οι κάθετες ημικυκλικές γραμμές που ενώνουν το Βόρειο με το Νότιο Πόλο ονομάζονται μεσημβρινοί της Γης και οι οριζόντιες κυκλικές γραμμές, παράλληλοι κύκλοι. Οι παράλληλοι δεν είναι ίσοι μεταξύ τους. Ο μεγαλύτερος παράλληλος είναι αυτός που περνάει από το μέσο της Γης και ονομάζεται Ισημερινός.

Από τον Ισημερινό χαράσσονται 90 παράλληλοι κύκλοι προς το βόρειο πόλο και άλλοι 90 προς το νότιο πόλο της γης. Η 37η παράλληλος διασχίζει την Ευρώπη, τη Μεσόγειο, την Αφρική, την Ασία, τον Ειρηνικό Ωκεανό, τη Βόρεια Αμερική, και το Ατλαντικό Ωκεανό.

Γι αυτήν μίλησε, τέλη του 2016, ο πιστοποιημένος από την MUFON ερευνητής UFO, Chuck Zukowski, στο κανάλι του Openminds και είπε ότι εδώ και 25 χρόνια τα πιο μυστηριώδη φαινόμενα σε όλη την Αμερική, έχουν συμβεί κατά μήκος της γραμμής της 37ης Παραλλήλου.

Η εκτεταμένη έρευνα του Zukowski έδειξε χιλιάδες μαρτυρίες από αγνώστου ταυτότητας ιπτάμενα αντικείμενα και δεκάδες αναφορές για συντριβές ιπτάμενων δίσκων σε όλη τη 37η παράλληλο που διασχίζει τις ΗΠΑ, σε μία έκταση 3000 μιλίων μέσα στην καρδιά της Αμερικής.

Όμως το παράξενο δεν είναι μόνο αυτό, καθώς κατά μήκος αυτής της γραμμής στα εδάφη των ΗΠΑ υπάρχει μία σειρά από στρατιωτικές βάσεις και σημαντικές τοποθεσίες, όπως: το Πεντάγωνο, η Area 51, η πόλη των Αζτέκων, η μυστηριώδης βάση Dulce κ.α.

Οι παραπάνω λόγοι, με σημαντικότερο στοιχείο τις χιλιάδες αναφορές UFO, οδήγησαν τον αμερικανό ερευνητή να ονομάσει το γεωγραφικό πλάτος 37, αλλά και τα συγγενεύοντα 36 και 38, ως «λεωφόρο των UFOs». Μία ονομασία που έμελλε να γραφτεί στην ιστορία.

37thparallelUFO28229

Είναι σημαντικό να αναφέρουμε ότι η 37η παράλληλος, διέρχεται ακριβώς πάνω από την δική μας πρωτεύουσα, την Αθήνα (37°59′2″N 23°43′41″E), κάτι που μπορεί να εξηγήσει εν μέρει τα δεκάδες φώτα που εντοπίζονται σε μεγάλο ύψος να διέρχονται και να εντοπίζονται συνεχώς πάνω από τη πόλη.

Επίσης, όλο το γεωγραφικό πλάτος 36/37/38, γνωστό και ως «λεωφόρο των UFOs» εμπίπτει εντός της χώρα μας (Ζάκυνθος, Κεφαλλονιά, Πελοπόννησος, Στερεά Ελλάδα, Αττική, Εύβοια, Κυκλάδες, Σάμος, Χίος, Κως). Έρευνα: Harris Koutsiaftis

ufotruth-gr

Εμφάνιση/απόκρυψη σχολίων

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

 

Εγγραφείτε τώρα στο Newsletter μας για να μένετε πάντα ενημερωμένοι