Αναφορά στα επίσημα αρχεία του F.B.I. επιβεβαιώνει την επίσκεψη εξωδιαστατικών όντων στον πλανήτη μας!


Οι πληροφορίες αφορούσαν αναφορές που δεν είχαν δει το φως της δημοσιότητας 60 χρόνια τώρα.

Μεταξύ εκατομμυρίων αναφορών, διαφόρων κατηγοριών όπως το οργανωμένο έγκλημα, τις εξτρεμιστικές ομάδες των τρομοκρατικών οργανώσεων, των φακέλων που αφορούσαν το 2ο Παγκόσμιο Πόλεμο, υπάρχει και η ενότητα των U.F.O.

Με αυτό τον τρόπο δόθηκε ένα τέλος σχετικά με το αν ήταν αληθινό ή ψεύτικο το περιστατικό του Ροσγουελ το 1947 στο Νέο Μεξικό.

Φυσικά επιβεβαιώθηκαν όλοι οι υποστηρικτές των U.F.O μέσα από τις αναφορές πολλών κατοίκων καθώς και την επίσημη αναφορά του μυστικού πράκτορα Guy Hottel, που επισήμαινε όχι μόνο την ύπαρξη ιπτάμενων δίσκων αλλά και ανθρωποειδών!

Σήμερα στην ίδια κατηγορία "F.B.I: The Vault: U.F.O" βλέπουμε μια αναφορά με ημερομηνία 8 Ιουλίου 1947 στο San Diego.

Ο Συντάκτης αυτής της αναφοράς γράφει για πράγματα που ακόμα και στις μέρες μας είναι δύσκολο να γίνουν αποδεκτά από το ευρύ κοινωνικό σύνολο.

Ωστόσο όπως θα διαβάσετε παρακάτω, είναι βέβαιο ότι οι Αμερικάνοι παραδειγματίστηκαν από την εξωγήινη τεχνολογία που βρισκόταν πλέον στα χέρια τους και την εφάρμοσαν αντίστοιχα σε πολεμικά όπλα, δορυφόρους, διαστημόπλοια και την δημιουργία των μη επανδρωμένων αεροσκαφών.

"Το πλήρωμα των δίσκων είναι φιλικό προς τους ανθρώπους, ωστόσο σε μια αντιπαράθεση θα ήταν σίγουρο ότι το επιτιθέμενο ανθρώπινο αεροσκάφος θα διαλυόταν. Αν και μοιάζουν σαν τους ανθρώπους έχουν μεγαλύτερες διαστάσεις και προέρχονται από δικό τους κόσμο. Ο κόσμος τους είναι αιθερικός και παράλληλος με τον δικό μας πλανήτη και η μετάβαση γίνεται μόνο όταν αποκτούν υλική υπόσταση".

Είναι μόνο μερικές από τις πληροφορίες που αναφέρονται στην έκθεση. Περισσότερα θα δείτε και μόνοι σας παρακάτω στην εικόνα.

Για τους δύσπιστους: Aκολουθείστε τον παρακάτω σύνδεσμο, για να σας οδηγήσει στην επίσημη ιστοσελίδα του F.B.I.


Πολλές απαντήσεις ίσως βρίσκουν τον δρόμο τους αναλύοντας σε μεγάλο βάθος τις αναφορές των UFO και των ανθρωποειδών εκατομμύρια χρόνια τώρα που αποτυπώνονται σε βραχογραφίες και αγγεία, σε λαϊκές δοξασίες μύθους και θρησκείες..

Ο συντάκτης της αναφοράς κατηγοριοποιεί μάλιστα και τα είδη που επισκέπτονται τον πλανήτη "μας". Ενώ δεν διστάζει να αναφέρει μέχρι και την αστρική προβολή.

Είναι δυνατόν να βρισκόμαστε άραγε στην κατώτερη διάσταση;
Η ψυχή δεν πεθαίνει απλά περνάει σε άλλον "χώρο", σε άλλο επίπεδο.
Ίσως την απάντηση να την έχουν δώσει οι άνθρωποι του πνεύματος εδώ και χιλιάδες χρόνια.

Αναφορά στα επίσημα αρχεία του F.B.I. επιβεβαιώνει την επίσκεψη εξωδιαστατικών όντων στον πλανήτη μας!

Μετάφραση των αποσπασμάτων του εγγράφου με την κίτρινη επισήμανση:

1. Εάν κάποιο από αυτά δεχθεί επίθεση, το επιτιθέμενο αεροπλάνο σχεδόν σίγουρα θα καταστραφεί. Στην κοινή γνώμη αυτό θα μπορούσε να δημιουργήσει σχεδόν πανικό και διεθνή καχυποψία.

2. Ένα μέρος των δίσκων έχει πληρώματα, άλλοι είναι τηλε-χειριζόμενοι. Η αποστολή τους είναι ειρηνική. Οι επισκέπτες σκέπτονται να εγκατασταθούν σε αυτό το πεδίο. Αυτοί οι επισκέπτες είναι ανθρωπόμορφοι αλλά πολύ μεγαλύτεροι σε μέγεθος.

3. Δεν είναι απο-σαρκωμένοι γήινοι, αλλά έρχονται από τον δικό τους κόσμο. ΔΕΝ προέρχονται από κανένα «πλανήτη» με την έννοια του όρου που εμείς χρησιμοποιούμε, αλλά από έναν αιθερικό πλανήτη που διεισδύει και διεισδύεται από τον δικό μας και δεν είναι αντιληπτός από εμάς.

Τα σώματα των επισκεπτών και τα σκάφη επίσης υλοποιούνται αυτόματα κατά την είσοδό τους στην κραδασμική συχνότητα της πυκνής μας ύλης.

4. Οι δίσκοι κατέχουν ένα τύπο ακτινοβολούσας ενέργειας, ή ακτίνας η οποία εύκολα θα αποσυνθέσει οποιοδήποτε επιτιθέμενο σκάφος. Εισέρχονται πίσω στο αιθερικό κατά βούληση και έτσι απλώς εξαφανίζονται από την όρασή μας, χωρίς ίχνος.


Η περιοχή από την οποία έρχονται δεν είναι το «αστρικό πεδίο» αλλά αντιστοιχεί στα Lokas ή Talas. Μαθητές θεμάτων εσωτερισμού θα καταλάβουν αυτούς τους όρους. Μάλλον δεν μπορούν να προσπελαστούν με ραδιοκύματα, αλλά μάλλον από ραντάρ, αν κάποιο σύστημα σήματο1ς μπορεί να κατασκευαστεί για αυτή τη συσκευή.

Δίνουμε πληροφορίες και προειδοποιούμε, και δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτε άλλο. Ας γίνουν οι νέο-αφικνούμενοι δεκτοί με κάθε καλοσύνη.

aneksigita-fainomena.blogspot.gr

Εμφάνιση/απόκρυψη σχολίων

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

 

Εγγραφείτε τώρα στο Newsletter μας για να μένετε πάντα ενημερωμένοι