Η παρουσία ενός ΑΤΙΑ στις ΗΠΑ υποδηλώνει την ύπαρξη εξωγήινων βάσεων στη Γη; [Εικόνα]

Ένας αμερικανός ανακάλυψε την παρουσία ενός Αγνώστου Ταυτότητας Ιπτάμενου Αντικειμένου, ενώ ξανακοίταζε τις φωτογραφίες που είχε πάρει, στη διάρκεια ενός περιπάτου του, γύρω από το Glacier Mountain, στην Πολιτεία της Ουάσινγκτον.

Μια πρόσφατη παρατήρηση ενός ΑΤΙΑ το οποίο πετούσε πάνω από βουνό της πολιτείας της Ουάσιγκτον των ΗΠΑ έχει ανοίξει μια συζήτηση περί του αν οι εξωγήινοι μόνον επισκέπτονται τον πλανήτη μας ή αν διαθέτουν και μόνιμες βάσεις στη Γη, σύμφωνα με την ηλεκτρονική πύλη  Inquisitr .

i parousia enos atia stis ipa ypodilonei tin yparksi eksoghinon sti gi 1

Ο άνθρωπος που τράβηξε την φωτογραφία, και ο οποίος προτιμά να παραμείνει ανώνυμος, ανέφερε στον δικτυακό τόπο της οργάνωσης Mutual UFO Network (MUFON), η οποία διερευνά τις εμφανίσεις ΑΤΙΑ στις ΗΠΑ: «Ήμουν με τον θείο μου, στο όρος Glacier, στην Ουάσιγκτον, και εξερευνούσαμε ένα παλιό μονοπάτι που χρησιμοποιούσαν οι ανθρακωρύχοι.

Δεν είχα επισκεφθεί ποτέ άλλοτε την περιοχή, είχα μαζί μου το τηλέφωνό μου και τραβούσα φωτογραφίες του τοπίου». Ο άνθρωπος που τράβηξε την φωτογραφία την είδε κατόπιν όταν ξανακοίταζε τις φωτογραφίες που πήρε και παραδέχεται ότι ο ίδιος δεν είδε με τα μάτια του το ΑΤΙΑ.

Μια ιδανική βάση;

Ο αρθρογράφος της ηλεκτρονικής πύλης UFO Sightings Daily, Scott C. Waring, υποστηρίζει ότι το ΑΤΙΑ «φαίνεται να αποτελείται από δύο μέρη τα οποία, πιθανώς, ενώνονται κατά την πτήση». Επίσης, ο αρθρογράφος αναφέρει ότι ο τόπος όπου εμφανίστηκε να πετά είναι «ιδανικός» για την εγκατάσταση μόνιμης βάσης εξωγήινων, διότι είναι απρόσιτη στον άνθρωπο.

Ο Waring είναι ένας από τους πολλούς κυνηγούς ΑΤΙΑ που υποστηρίζουν ότι υπάρχει μια τεράστια βάση εξωγήινων κάπου στην απεραντοσύνη του κρατήρα του ηφαιστείου στο Εθνικό Πάρκο Yellowstone. Τον περασμένο Αύγουστο κάμερες παρακολούθησης του πάρκου συνέλαβαν την παρουσία ενός ιπτάμενου αντικειμένου και ο Waring επεσήμανε ότι αυτό απογειώθηκε κάτω από την επιφάνεια.

Πηγή

Εμφάνιση/απόκρυψη σχολίων

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

 

Εγγραφείτε τώρα στο Newsletter μας για να μένετε πάντα ενημερωμένοι