Λύθηκε το μυστήριο της νεκρης ΝΕΡΑΙΔΑΣ που βρέθηκε στην Αγγλία


Τη νεκρή νεράιδα βρήκε ντόπιος περπατώντας με τον σκύλο του σε έναν παλαιό ρωμαϊκό δρόμο που βρίσκεται μεταξύ των χωριών Duffield και Belper, στην επαρχία του Derbyshire της Αγγλίας.Το σώμα της έχει ύψος περίπου 20 εκατοστά και ανακαλύφθηκε πλήρης με δέρμα, τα φτερά, τα δόντια και κόκκινες τρίχες.

Εξετάστηκε από ανθρωπολόγους και ιατροδικαστές οι οποίοι επιβεβαίωσαν ότι το σώμα είναι αληθινό.


Η νεραΐδα που είχε βρεθεί πριν λίγα χρόνια στην Αγγλία στην περιοχή είχαν δηλώσει τότε ότι πρόκειται για μια ψεύτικη κούκλα την οποία μπορεί κάποιος να προμηθευτεί από το διαδίκτυο με άλλων ειδών ψεύτικων κούκλων!!!! Πολλές ξένες είχαν δηλώσει τότε ότι πρόκειται για ψεύτικο προϊόν και ότι η όλη υπόθεση είναι ψεύτικη.


Τη νεκρή νεράιδα βρήκε ντόπιος περπατώντας με τον σκύλο του σε έναν παλαιό ρωμαϊκό δρόμο που βρίσκεται μεταξύ των χωριών Duffield και Belper, στην επαρχία του Derbyshire της Αγγλίας.Το σώμα της έχει ύψος περίπου 20 εκατοστά και ανακαλύφθηκε πλήρης με δέρμα, τα φτερά, τα δόντια και κόκκινες τρίχες. Εξετάστηκε από ανθρωπολόγους και ιατροδικαστές οι οποίοι επιβεβαίωσαν ότι το σώμα είναι αληθινό.


Το πλάσμα αυτό έχει δέρμα, δόντια και κόκκινα μαλλιά τα οποία είναι οργανικά και δείχνει να ανήκουν στο ίδιο πλάσμα και δεν είναι επί πρόσθετα από κάποιο άλλο είδους ζωντανού ή νεκρού οργανισμού!!!!

Οι ανθρωπολόγοι και ιατροδικαστές που πήραν μέρος στις εξετάσεις όλων αυτών των χρόνων μπορεί να επιβεβαιώσουν ότι το πλάσμα αυτό είναι αληθινό και σε καμία περίπτωση ψεύτικο.

Οι ακτινογραφίες της νεκρής νεράιδας αποκάλυψαν έναν ανατομικό σκελετό ίδιο με ενός παιδιού, τα κόκαλα όμως είναι κοίλα όπως των πουλιών, κάτι που τα καθιστά ιδιαίτερα ελαφριά.Υπήρξε ένα μπέρδεμα με την παρουσία ομφαλού που έδειξε ότι αναπαράγονται όπως οι άνθρωποι αλλά το παράξενο ήταν ότι απουσίαζαν αναπαραγωγικά όργανα.

neraida 5

Το άρθρο το δημοσιεύουμε με κάθε επιφύλαξη για την ορθότητά του και ελπίζουμε να είναι πέρα για πέρα αληθινό.

Εμφάνιση/απόκρυψη σχολίων

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

 

Εγγραφείτε τώρα στο Newsletter μας για να μένετε πάντα ενημερωμένοι