Χάρτες πρόσβασης στην Κοίλη Γη από το Τρίτο Ράιχ [Βίντεο]

Σε παλαιότερο άρθρο είχαμε αναφέρει τι έκαναν οι Ναζί στην Ανταρκτική, για τη βάση που δημιούργησαν εκεί και για την τεχνολογία των ιπτάμενων δίσκων που κατείχαν.

Τώρα έρχεται στη δημοσιότητα ένα βίντεο, που δείχνει χάρτη του 1944, τον οποίο κατείχε το 3ο Ράιχ και δείχνει λεπτομερώς, όχι μόνο τα περάσματα που χρησιμοποιούσαν οι Γερμανοί για να μπούν στην υπόγεια βάση, αλλά και ολόκληρο χάρτη αναπαράστασης και των δυο ημισφαιρίων της Κοίλης Γης.

f953292594c3d826ba9a7d78ef4123dd L

Όπως ισχυρίζονται αυτοί που ανέβασαν το βίντεο, έχουν μεταφρασμένο αντίγραφο επιστολής κάποιου Κάρλ Ούγκερ, που ήταν πάνω στο γερμανικό U-boat 209, ο οποίος ισχυρίζεται ότι έφτασαν στο εσωτερικό της Γης και δεν θα επέστρεφαν ποτέ.

Οι χάρτες που παρουσιάζονται συγκρινόμενοι με τους χάρτες του διάσημου χαρτογράφου Χάινριχ Μπέραν, που έγιναν το 1966, για το National Geographic Society, δείχνουν επίσης υποβρύχια περάσματα, που περνάνε σχεδόν κατά μήκος της ηπείρου της Ανταρκτικής και συγκλίνουν ως προς την ακριβή τοποθεσία, που φέρεται να είναι το άνοιγμα της Κοίλης Γης.

xartis pyli apokalypseis

Όσο για τους ισχυρισμούς του Κάρλ Ούγκερ, ταιριάζουν με την ιστορία της υπόγειας ναζιστικής βάσης 211 και την μεταφορά ανθρώπινου δυναμικού εκεί. Το πιθανότερο είναι να εννοεί ότι έφτασε στην υπόγεια πόλη Καντάθ, αφού όπως γνωρίζουμε από τη σειρά "Γιατί και Πως Ζουν Ανάμεσά μας", κανείς άνθρωπος δεν μπορεί, ούτε είναι δυνατόν, να μπει στην Κοίλη Γη.

Πηγή

Εμφάνιση/απόκρυψη σχολίων

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

 

Εγγραφείτε τώρα στο Newsletter μας για να μένετε πάντα ενημερωμένοι