Δέκα τρομακτικές σελίδες που δεν πρέπει ποτέ να επισκεφτείτε στη Wikipedia [Βίντεο]

Στη Wikipedia μπορείς να βρεις τα πάντα. Η συγκεκριμένη διαδικτυακή βιβλιοθήκη αποτελεί  το «πεδίο μάχης» των διανοούμενων, καθώς οι εθελοντές συντάκτες που διαμορφώνουν το περιεχόμενό της συνεχώς διορθώνουν ο ένας τον άλλον, μέχρι να καταλήξουν -θεωρητικά- σε ομοφωνία.

Τα περισσότερα wikis επιτρέπουν την πρόσβαση των χρηστών χωρίς κανέναν απολύτως περιορισμό. Έτσι, όλοι έχουν το δικαίωμα να συμβάλουν στη συγγραφή του περιεχομένου της ιστοσελίδας χωρίς να υποβληθούν σε διαδικασία «εγγραφής», όπως συνήθως επιβάλλεται σε σελίδες συζητήσεων π.χ. στα περισσότερα forum.

Αυτό σημαίνει, βέβαια, ότι σε πολλές περιπτώσεις δεν είναι δυνατόν να ελεγχθεί η εγκυρότητα των πληροφοριών των wiki σελίδων.

Ανάμεσα σε αυτές τις σελίδες λοιπόν, μπορεί ο χρήστης να αναζητήσει και να βρει τα πάντα, όπως γράψαμε παραπάνω. Και σίγουρα, μπορεί να βρεθεί μπροστά σε άρθρα που θα τον προβληματίσουν, θα τον εκπλήξουν ή εν τέλει, θα τον κάνουν να νοιώσει μια ανατριχίλα.

Τα παρακάτω ευρήματα είναι ενδεικτικά. Και μόνο λίγα από τα άπειρα που μπορείτε να εντοπίσετε στον αχανή κόσμο της Wikipedia που αναπτύσσεται με «μεταφυσικούς» ρυθμούς.

Πηγή

Εμφάνιση/απόκρυψη σχολίων

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

 

Εγγραφείτε τώρα στο Newsletter μας για να μένετε πάντα ενημερωμένοι