Φυλή κανίβαλων με διπλή σειρά δοντιών στην επάνω και κάτω γνάθο [Βίντεο]

Ιστορικά χρονικά του 19ου αιώνα συχνά φέρνουν στο φως νέα ευρήματα σε διάφορα μέρη του πλανήτη με υπερβολικά ψηλούς ανθρώπινους σκελετούς.

Τα ευρήματα αυτά χρονολογημένα συνήθως 180.000 έως 50.000 χρόνια πριν εχουν βρεθεί κυριολεκτικά σε όλο τον πλανήτη, από το Μεξικό έως την Ιάβα, τη Νότια Κίνα, την Αυστραλία και την Ευρώπη.

Όταν όμως ερχόμαστε στην περίπτωση των ευρημάτων, τότε η εμμονή να ερμηνεύονται αυτά πάντα με απαγορευτικό για την ύπαρξη γιγάντων, τρόπο, προκαλεί υποψίες.

Ο Utes και ο Paiutes μίλησαν για μια φρικτή φυλή των κανίβαλων, δέκα μέτρα ψηλοί με διπλή σειρά δοντιών στην επάνω και κάτω γνάθο και με έξι δακτυλα σε κάθε πόδι, που ζούσαν σε σπηλιές ενώ μετά αποίκησαν στην κοιλάδα του Οχάιο.

Το 1930 στην Αυστραλία ανθρακωρύχοι συχνά έβρισκαν αποτυπώματα τεράστιων ανθρώπινων ποδιών και βάσει μελέτης το ύψος τους πρέπει να ήταν από 210 έως 365 εκατοστά.

Είναι δυνατόν οι ανθρωπολόγοι να υποστη ρίζουν ότι οι σκελετοί Κίνας,Ιάβας, Αυστραλίας κλπ. που συνοδεύονται από εργαλεία (50.000 έως 180.000 ετών) π.χ. τσεκούρι 37 16 κιλών να ήταν Γιγαντοπίθηκοι και όχι Άνθρωποι;

pyli-apokalypseis.com

Εμφάνιση/απόκρυψη σχολίων

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

 

Εγγραφείτε τώρα στο Newsletter μας για να μένετε πάντα ενημερωμένοι