Το μυστήριο του SS Ourang Medan

Το ανατριχιαστικό μήνυμα έλεγε, «Όλο το πλήρωμα συμπεριλαμβανομένου και του καπετάνιου είναι νεκροί και βρίσκονται στη γέφυρα. Όλο το πλήρωμα νεκρό. «Το μήνυμα ακολούθησε ανεξιχνίαστος κώδικα Μορς, στη συνέχεια ένα τελικό αποτρόπαιο μήνυμα …» πεθαίνω.

«Όταν το πρώτο σκάφος διάσωσης έφθασαν στη σκηνή λίγες ώρες αργότερα, προσπάθησαν να επικοινωνήσουν με το Ourang Medan, αλλά δεν υπήρχε απάντηση. Επιβιβάστηκαν έτσι στο πλοίο και αντίκρισαν ένα τρομακτικό θέαμα στο Ourang Medan, ένα από τα πιο παράξενα και πιο τρομακτική ιστορία πλοίου φάντασμα όλων των εποχών.

Όλο το πλήρωμα και οι αξιωματικοί του Ourang Medan ήταν νεκρά, τα μάτια τους ανοιχτά, κοιτάζοντας προς τον ήλιο, τα χέρια απλωμένα και μια ματιά του τρόμου. Ακόμη και ο σκύλος του πλοίου ήταν νεκρός, σαν να βρέθηκε αντιμέτωποι με κάποιο αόρατο εχθρό.

Όταν πλησιάσαν τα όργανα στο λεβητοστάσιο, το πλήρωμα διάσωσης αισθάνθηκε μια ψύχρα, αν και η θερμοκρασία ήταν κοντά στο 110 ° F.

Η απόφαση λήφθηκε για να ρυμουλκηθεί  το πλοίο πίσω στο λιμάνι, αλλά πριν το ρυμουλκήσουν, καπνός άρχισε να βγαίνει από το πλοίο. Το πλήρωμα διάσωσης εγκατέλειψε το πλοίο και μόλις έκοψε τα σχοινιά ρυμούλκησης το Ourang Medan εξερράγη και βυθίστηκε.

Η ακριβής μοίρα του Ourang Medan και το πλήρωμά της παραμένει ένα μυστήριο.

Μερικοί λένε ότι οι πειρατές σκότωσαν το πλήρωμα και σαμποτάρισαν το πλοίο, άλλοι ισχυρίζονται ότι είχε μεταφέρει ένα παράνομο φορτίο των χημικών ουσιών, όπως κυανιούχου καλίου και νιτρογλυκερίνης (και τα δύο γίνονται επικίνδυνα όταν συνδυάζοται με θαλασσινό νερό).
Εμφάνιση/απόκρυψη σχολίων

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

 

Εγγραφείτε τώρα στο Newsletter μας για να μένετε πάντα ενημερωμένοι