Ανεξήγητοι ήχοι στην Ινδονησία - Τι έλεγαν οι αρχαίοι για το φαινόμενο! [Βίντεο]

Αυτή τη φορά στην Ινδονησία. Συνέβη στην Τζακάρτα της Ινδονησίας πριν από μερικές ημέρες μεταξύ 6 και 7 το απόγευμα τοπικής ώρας, με αποτέλεσμα να προκληθεί πανικός ανάμεσα στους κατοίκους.

Οι ήχοι αυτοί που μοιάζουν με επιθανάτιο ρόγχο, έχουν ακουστεί σε πολλές περιοχές του πλανήτη μας τα τελευταία χρόνια. Αν και έχουν προταθεί κάποιες θεωρίες για το τι μπορεί να τους προκαλεί, καμία ωστόσο δεν έχει καταφέρει να δώσει κάποια εξήγηση λογική, ούτε καν έστω κατά προσέγγιση.

Κατά τη γνώμη μας δεν έχουν να κάνουν με σημάδια για τον ερχομό της Αποκάλυψης, όπως την αντιλαμβανόμαστε μέσα από το ομώνυμο βιβλίο του Ιωάννη στην Καινή Διαθήκη.

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι οι ήχοι αυτοί σε αίθριο ουρανό και χωρίς προφανή αιτία, δεν είναι ένα σύγχρονο φαινόμενο.

Ακούγονταν και στα αρχαία χρόνια. Οι Διόδωρος Σικελιώτης και ο Πλούταρχος στα βιβλία τους, Ιστορική Βιβλιοθήκη και Σύλλας αντίστοιχα, φαίνεται να δίνουν, ίσως, μία ικανοποιητικότερη ερμηνεία, αν και με μεταφυσικές προδιαγραφές.

Εξηγούν το φαινόμενο ως "μεταβολή του γένους". Τα σύμπαντα γένη είναι οκτώ, όμως, όπως όλα, έχουν μία περιορισμένη ζωή. Όταν αυτή πλησιάζει στο τέλος της, τότε εμφανίζονται ανάλογα "σημάδια".

Το τέλος του παλιού και η γέννηση του καινούργιου.

Αν αυτή την πληροφορία τη συνδυάσουμε με εκείνη που φαίνεται να προέβλεψε η Aingeal Rose O'Grady, μία γυναίκα με αξιοσημείωτη ικανότητα πρόσβασης στα Ακασικά Αρχεία, σχετικά με το τι μας αποκαλύπτουν αυτά τα Αρχεία ως το 2017, ίσως, να μπορούμε να αποφανθούμε πως, ναι, είμαστε στο μεταίχμιο αυτής της αλλαγής.

Δείτε ή μάλλον ακούστε τον απόκοσμο ήχο που στην συγκεκριμένη περίπτωση σε μας θυμίζει το τέλος μίας ανατριχιαστικής ψαλμωδίας:

Πηγή: defencenet.gr

Πύλη Αποκάλυψης

Εμφάνιση/απόκρυψη σχολίων

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

 

Εγγραφείτε τώρα στο Newsletter μας για να μένετε πάντα ενημερωμένοι