Διανυκτέρευση στον «μεγαλύτερο τάφο του κόσμου» με 6 εκατ. σκελετούς

Για μόνο ένα βράδυ, δυο γενναίοι θα μείνουν σε ένα κρεβάτι, ενώ θα έχει προηγηθεί μια «περιήγηση» στον λαβύρινθο όπου υπάρχουν οστά και κρανία, ένα δείπνο με τη συνοδεία μιας μικρής ορχήστρας, καθώς και η διήγηση ιστοριών για τους θρύλους που ακολουθούν τις κατακόμβες.

«Θα κοιμόσασταν σε μια κατακόμβη του Παρισιού μαζί με 6 εκατομμύρια νεκρούς;» είναι το ερώτημα αλλά ο …τυχερός πρέπει να γράψει σε 100 λέξεις γιατί είναι αρκετά θαρραλέοι ώστε να διανυκτερεύσουν , και αν περάσει το τεστ, θα περάσει την μακάβρια νύχτα κάτω από τη γη.

Πάντως, η Airbnb πλήρωσε πολλές χιλιάδες ευρώ για να φτιάξει την κατακόμβη...η οποία έχει ακόμη και Wi-Fi, ειδικά για το βράδυ της 31η Οκτωβρίου που ο αγγλοσαξονικός κόσμος γιορτάζει το Halloween.

Σύμφωνα με πηγές από το δήμο του Παρισιού που επικαλείται η εφημερίδα «The Guardian» η Airbnb, η οποία έχει έδρα την Καλιφόρνια, πλήρωσε το ποσό των 350.000 ευρώ για να νοικιάσει τις κατακόμβες, που δέχονται μισό εκατομμύριο επισκέπτες τον χρόνο, όπως σημειώνει η Daily Mail.

catacombes skeletoi 1

catacombes skeletoi  2

catacombes skeletoi  3

catacombes skeletoi 5

Πηγή: dossier.gr

Πύλη Αποκάλυψης

Εμφάνιση/απόκρυψη σχολίων

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

 

Εγγραφείτε τώρα στο Newsletter μας για να μένετε πάντα ενημερωμένοι