Κρατήρας Αρίσταρχος - μια από τις πιο μυστηριώδες περιοχές της Σελήνης [Βίντεο]

Στις 4, 5 και 7 Φεβρουαρίου, 1821, ένα ισχυρό φως έλαμψε στο εσωτερικό του. Το φαινόμενο επαναλήφτηκε στις 4 και 6 Μαΐου και αργότερα στις 28 και 29 Νοεμβρίου του ίδιου έτους. Στις 22 Ιανουαρίου 1825, το ίδιο ανεξήγητο φως έλαμψε και πάλι.

Στις 22 Δεκεμβρίου 1835, ο αστρονόμος Μπαίλυ παρατήρησε και πάλι το φαινόμενο. Μετά από αρκετά χρόνια στις 10 Ιουνίου 1866, ο αστρονόμος Τέμπελ παρατήρησε για ακόμα μια φορά το φως του Αρίσταρχου, το οποίο εμφανίστηκε ξανά ένα χρόνο αργότερα στις 7 Μαΐου 1867.

Ο κρατήρας πήρε το όνομά του από τον έλληνα αστρονόμο Αρίσταρχο, ο οποίος θεωρείται ότι είναι ο πρώτος που πρότεινε ηλιοκεντρικό μοντέλο του ηλιακού συστήματος. Ο κρατήρας βρίσκεται στο νοτιοανατολικό άκρο μιας υπερυψωμένης έκτασης με ηφαιστειογενή χαρακτηριστικά, γνωστής επίσης ως το «Υψίπεδο του Αρίσταρχου».

Η συγκεκριμένη έκταση βρίσκεται στο μέσο του Ωκεανού των Καταιγίδων, μια περιοχή που είναι γνωστή για διάφορα παροδικά σεληνιακά φαινόμενα που λαμβάνουν χώρα εκεί.

Κάποιες από τις φωτογραφίες και τα βίντεο της NASA, σε όλη την διάρκεια της ιστορίας που έχουν «φιλτράρει», η ίδια χωρική ενότητα, προκειμένου να αποκρύψει στο δημόσιο κοινό για μια εξωγήινη πραγματικότητα, είναι τώρα τόσο προφανές ότι δεν μπορούν να τα κρύψουν.

Τόσο στο διάστημα όσο και σε άλλα ουράνια σώματα η παρουσία των αντικειμένων των λεγόμενων UFO είναι σαφής, έτσι ώστε τώρα κάθε μέρα η NASA είτε θέλει είτε όχι, οι ερασιτέχνες αστρονόμοι μπορούν να τα συλλάβουν, και οι εικόνες μιλούν από μόνες τους σε αυτό το θέμα.

Έχουμε συλλέξει αρκετά βίντεο τα τελευταία χρόνια στον τομέα αυτό, υπογραμμίζοντας ότι το περισσότερο από αυτό είναι ακριβώς το σημείο όπου προέρχονταν πολλές ανεξήγητες ανωμαλίες.

Οι ίδιοι οι αστροναύτες, ο Buzz Aldrin και ο Neil Armstrong είχαν μια παράξενη εμπειρία σε αυτήν την περιοχή του φεγγαριού.

emfanisi ufo 1

emfanisi ufo 2

Πύλη Αποκάλυψης

Εμφάνιση/απόκρυψη σχολίων

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

 

Εγγραφείτε τώρα στο Newsletter μας για να μένετε πάντα ενημερωμένοι