Αυθεντικό το βίντεο με το UFO που καταγράφηκε στην πόλη Alvin στο Τέξας σύμφωνα με τους εμπειρογνώμονες στο Αυτόνομο Πανεπιστήμιο του Μεξικού!

UFOTexas60 8 του Δεκεμβρίου


 Σύμφωνα με έναν από τους επιστήμονες στο Αυτόνομο Πανεπιστήμιο του Μεξικού, ο Δρ Άγγελος Miguel Canseco, είπε ότι το βίντεο αυτό είναι, στην πραγματικότητα αυθεντικό. Επίσης, ο Δρ Canseco πρόσθεσε ότι κατά τη διάρκεια της ανάλυσης του βίντεο, παρατηρήθηκαν μαγνητικές ανωμαλίες.

Ο μάρτυρας Mauricio Ruiz, όπως θα θυμούνται όλοι, κατέγραψε την παρουσία του μυστηριώδης αεροσκάφους, με HI-8 κάμερα. Κατά την εγγραφή εκδηλώθηκαν μαγνητικές ανωμαλίες στο βίντεο, λόγω της παρουσίας του UFO.

Αυτές οι μυστηριώδεις ανωμαλίες στη συνέχεια, δικαιολογήθηκαν από την παρουσία ενός τεράστιου μαγνητικού πεδίου, το οποίο μετρήθηκε διαδοχικά στο Αυτόνομο Πανεπιστήμιο του Μεξικού, που ήταν ισοδύναμες μεταξύ 8000-10000 Gauss.

UFOTexas56 8 του Δεκεμβρίου

UFOTexas58 8 του Δεκεμβρίου

UFOTexas59 8 του Δεκεμβρίου

Στο τέλος οι ερευνητές κατέληξαν σε αυτό το συμπέρασμα, λαμβάνοντας υπόψη την ποιότητα των εικόνων ότι είναι αυθεντικές. Τι βίντεο είναι αναμφίβολα μια πραγματική απόδειξη της εξωγήινης παρουσίας στη Γη.

anekshghta-fainomena.blogspot.gr

Εμφάνιση/απόκρυψη σχολίων

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

 

Εγγραφείτε τώρα στο Newsletter μας για να μένετε πάντα ενημερωμένοι