Μυστηριώδης εξωγήινη οντότητα, στην πόλη Βορόνεζ της Ρωσίας! [Εικόνες - Βίντεο]

Η πόλη Βορόνεζ στη Ρωσία - είναι μια πόλη γνωστή για πολλές θεάσεις UFO και Στενές Επαφές μεταξύ των ανθρώπων και εξωγήινων - στις 10η Σεπτεμβρίου, 2014, ο οδηγός Khrenov Vadim, ο οποίος ήταν στο εργαστήριό του, ήταν σε θέση να φωτογραφίσει, χωρίς να είχε παρατηρήσει το αόρατο ον.

Ο Vadim, έδειξε την φωτογραφία σε ένα φίλο, εξετάζοντας τις εικόνες, κατάλαβε ότι στην φωτογραφία εμφανίζεται μια μυστηριώδη αόρατη ανθρωποειδή φιγούρα, περίπου ένα μέτρο ύψος που ήταν ορατό σε ένα ντουλάπι.

Η Ρωσική τηλεόραση HTV Voronezh έχει αφιερώσει σημαντικό χώρο σε αυτήν την μυστηριώδες υπόθεση, σημειώνοντας ότι η φωτογραφία είναι πραγματική και δεν έχει αλλοιωθεί με τα προγράμματα επεξεργασίας φωτογραφιών. Το Νοέμβριο του 2013, παρατηρήθηκε μια άλλη μυστήρια οντότητα, που πέρασε μπροστά από μια κάμερα επιτήρησης.

Παρόμοια υπόθεση είχε τεκμηριωθεί τον Οκτώβριο του 2010 στο Μοντερέι του Μεξικού. Ο Μάρτυρας ήταν ο Γαβριήλ Saenz ο οποίος είπε ότι είχε μια συγκλονιστική εμπειρία, όταν κατάφερε να καταγράψει με την κάμερα του τηλεφώνου, ένα μικρό ον που κινούνταν κάτω από τις σκάλες.

Να θυμάστε πάντα ότι στη Γη, δεν είμαστε μόνοι και ποτέ δεν ήμασταν. Υπάρχουν πολλές εξωγήινες διαβολικές οντότητες που έρχονται από το διάστημα (και από άλλες διαστάσεις), και αλληλεπιδρούν με διαφορετικούς τρόπους.

Διαφανής ανθρωποειδές σε Voronezh 25, Νοεμβρίου 1131

Διαφανής ανθρωποειδές σε Voronezh 25, Νοεμβρίου 1133

Διαφανής ανθρωποειδές σε Voronezh 25, Νοεμβρίου 1130

Διαφανής ανθρωποειδές σε Voronezh 25, Νοεμβρίου 1129

 

 

defencenet.gr

Εμφάνιση/απόκρυψη σχολίων

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

 

Εγγραφείτε τώρα στο Newsletter μας για να μένετε πάντα ενημερωμένοι