Έλεγχος του νού ; Το ρομποτάκι του Today Show μπήκε σε SafeMode. Ακίνητος, Αγέλαστος, Ανέκφραστος [Βίντεο]

Σε γενικές γραμμές συνήθως αυτός που υφίσταται έλεγχο του νου έχει προγραμματιστεί να “οπλίζει” ή να μπαίνει σε “αδράνεια” ακούγοντας συγκεκριμένες εντολές.

“Οπλίζοντας”, το θύμα παρουσιάζει απώλεια μνήμης και αναμνήσεων και πολλές φορές ,έχει την τάση να επαναλαμβάνει πράγματα που εκπαιδεύτηκε να “παπαγαλίζει” στον αρχικό του προγραμματισμό χωρίς να καταλαβαίνει κάτι αυτός που τον παρακολουθεί μιας και οι εκφράσεις του φαίνονται απολύτως φυσιολογικές.

Οι εντολές αυτές που μπορούν να “πυροδοτήσουν” το θύμα, μπορεί να είναι σύμβολα , χειρονομίες, σήματα , περίεργοι ήχοι, και λέξεις κλειδιά.

Το άκουσμα αυτών των εντολών πυροδοτεί στο μυαλό του ελεγχόμενου θύματος το κλείδωμα στο πλαίσιο του προγραμματισμού ελέγχου του νου που του έχει εφαρμοστεί Με την απουσία της επόμενης λέξης κλειδί , το θύμα μπαίνει σε αναμονή και περιμένει .

Ερχόμαστε τώρα σε ένα περίεργο περιστατικό το οποίο περίμενε τους τηλεθεατές στην χθεσινή εκπομπή του Today show…

Κατά την διάρκεια της ζωντανής εκπομπής , η παρουσιάστρια παίρνει τον λόγο και κάνοντας χιούμορ με τους υπόλοιπους λέει την φράση (“Holy Ghost” ιερό φάντασμα) .

Αμέσως ο συμπαρουσιαστής Al Roker που βρίσκεται δεξιά της, στρέφει απότομα το κεφάλι του μπροστά και για το υπόλοιπο της σκηνής παραμένει Ακίνητος, Αγέλαστος, Ανέκφραστος,και με το βλέμμα να ταξιδεύει μακρυά χωρίς κανέναν προφανή λόγο…

Δώστε προσοχή και δείτε παραπάνω από μία φορά το βίντεο.

 

polemiko-imerologio.gr

Εμφάνιση/απόκρυψη σχολίων

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

 

Εγγραφείτε τώρα στο Newsletter μας για να μένετε πάντα ενημερωμένοι