Μεγάλη αποκάλυψη: Δείτε πως "μαγείρευαν" εδώ και δεκαετίες οι Αμερικανοί τα στοιχεία για το κλίμα!

Τουλάχιστον μία με δύο γενιές έχουν γαλουχηθεί από τα πρώτα κιόλας χρόνια της ζωής τους με την "καραμέλα" της υπερθέρμανσης του πλανήτη, η οποία τα τελευταία χρόνια έχει σχεδόν αντικατασταθεί από τον γενικό όρο "κλιματική αλλαγή".

Του Άρη Δημόπουλου

Μία νέα μεγάλη απάτη που κρατάει ήδη από τη δεκαετία του 90', εμπλέκει τους Αμερικανούς μετεωρολόγους - κλιματολόγους, σε ένα άνευ προηγουμένου σκάνδαλο με σκοπό την προώθηση της θεωρίας της κλιματικής αλλαγής.

Στην παρακάτω φωτογραφία που έχει διαρρεύσει στο διαδίκτυο, φαίνεται ολοκάθαρα το..."μαγείρεμα" των μετεωρολόγων της NOAA (Αμερικανικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας) την δεκαετία του 1990, που όχι μόνο ανέβασαν εξ επίτηδες τις θερμοκρασιακές τιμές, αλλά κατά περιόδους απέκρυπταν την πτώση που λάμβανε χώρα!

FFFAAAKE WEATHER 1 http://www.pyli-apokalypseis.com/

Το μπλε βασίζεται στα ακατέργαστα δεδομένα από τους μετεωρολογικούς σταθμούς σε κάθε μία από τις ΗΠΑ από το 1990 μέχρι σήμερα, γεγονός που δείχνει σαφώς μια τάση προς τα κάτω , δηλαδή την ψύξη του πλανήτη και όχι την υπερθέρμανσή του.

Το κόκκινο αντιθέτως είναι αυτό που δείχνουν τα δεδομένα από αυτούς τους ίδιους σταθμούς, αμέσως μετά την κατάλληλη...επεξεργασία των Αμερικανών μετεωρολόγων. Τώρα, αντί της ψύξης, δείχνει αύξηση της θερμοκρασίας.

Οι Αμερικανοί επιστήμονες που έπρεπε διακαώς να ακολουθήσουν τις "άνωθεν εντολές", επί της ουσίας είχαν ένα ακόμη πιο δύσκολο έργο, καθώς οι πραγματικές τιμές από τη δεκαετία του 90' και μετά αποτυπώνουν μία ελαφριά πτώση της παγκόσμιας θερμοκρασίας, σχεδόν κατά 1 βαθμό Κελσίου!

Μάλιστα το USHCN - το Ιστορικό Δίκτυο Κλιματολογίας των Ηνωμένων Πολιτειών, το οποίο διατηρείται από την Εθνική Ωκεανική και Ατμοσφαιρική Διοίκηση - έχει "χάσει" από το 1990 τα πραγματικά δεδομένα της θερμοκρασίας αντικαθιστώντας τα με τα πλασματικά στοιχεία που απλά προστέθηκαν αργότερα από τους "έγκριτους επιστήμονες".

Άλλη μία απόδειξη -ή τραγικό λάθος θα μπορούσε να πει κανείς- της ψευτο-υπερθέρμανσης, είναι ότι η ίδια η ΝΟΑΑ μέχρι το το 1989 ουδέποτε είχε αναφερθεί σε υπερθέρμανση του πλανήτη, κάτι το οποίο βλέπουμε και σε σχετικό άρθρο των New York Times.

Image330 shadow 1024x860 1http://www.pyli-apokalypseis.com/

Τα σχόλια δικά σας...

Πηγή

Εμφάνιση/απόκρυψη σχολίων

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

 

Εγγραφείτε τώρα στο Newsletter μας για να μένετε πάντα ενημερωμένοι