Κάποιος πρέπει να τους σταματήσει!

Σήμερα νέος ισχυρός σεισμός στην Ιαπωνία, κοντά στην Φουκουσίμα που χτυπήθηκε από το HAARP το 2011. Ξέρω, πολλοί θα πουν σεισμογενής η χώρα, φυσικό είναι. Τότε όμως που το σάιτ της  εν λόγω “ερευνητικής” εγκατάστασης (που αργότερα παραδέχτηκαν οι Αμερικάνοι ότι ελεγχόταν από την DARPA) ήταν ανοικτό, είχε δείξει φωτιά στο μαγνητόμετρο τους.

haarp 1 1000x500

Σήμερα μοναδική πηγή είναι να παρακολουθούμε πόσο “κατσάρωσαν” τα νέφη στην περιοχή ενός μεγάλου σεισμού και συνήθως η… περμανάντ είναι βεβαία! Αυτό δε το εστιακό βάθος, το κολλημένο γύρω στα 10χλμ μας ξεπερνά!

Αυτό το βιολί πρέπει να σταματήσει. Εκεί έξω κυκλοφορεί ένας τρελός με πριόνι και μάλιστα υψηλής τεχνολογίας, που δεν αφήνει ίχνη, και ναι μεν ποτέ δεν μπορείς να αποδείξεις ότι ο σεισμός είναι τεχνητός, αλλά ούτε όμως και το αντίθετο.

Japan.2016326.aqua .1km 431x500

Το ότι μια περιοχή είναι σεισμογενής, δεν σημαίνει ότι και ο κάθε της σεισμός ήταν γραπτό της να συμβεί. Η γριά πάει από πέσιμο, αλλά αν την σκουντήξεις δυνατά, μάλιστα… πολύ δυνατά, είναι γελοίο να πεις μετά γριά ήταν γι’ αυτό κι έπεσε!

Japan.2016326.terra .1km 431x500

Πρέπει να βρεθεί ηγέτης να τους σταματήσει! Ηγέτης που να μην θέλει τη χώρα του σε διαρκή ομηρία και απειλή και να μιλήσει ξεκάθαρα και δημόσια! Πολλοί έχουν πει αρκετά, αλλά αυτό που πρέπει να ειπωθεί μια και καλή είναι ΦΤΑΝΕΙ- ΣΤΟΠ!

Οι πάνω φωτογραφίες μιλούν από μόνες τους, δεν χρειάζονται λεζάντες…

Πηγή

Εμφάνιση/απόκρυψη σχολίων

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

 

Εγγραφείτε τώρα στο Newsletter μας για να μένετε πάντα ενημερωμένοι