Πολυτέλεια στην καυτή έρημο! [Βίντεο]

Σε κοιλάδα που είναι προστατευμένη από τα γύρω βράχια, στο νότιο τμήμα της Γιούτα, βρίσκεται ένα πολυτελές ξενοδοχείο και σπα!

Το «Amangiri Resort and Spa», άνοιξε το 2009 και έχει 34 δωμάτια. Μοιάζει σαν να είναι κρυμμένο μέσα στην κοιλάδα και προσφέρει εκπληκτική θέα στα πολύχρωμα βράχια που βρίσκονται γύρω του.

amangiri1

Σχεδιάστηκε από τους αρχιτέκτονες Marwan Al-Sayed, Wendell Burnette και Rick Joy, στο φαράγγι Point Campground. Amagiri, σημαίνει στη γλώσσα των Ινδιάνων «ειρηνικό βουνό», και ενσωματώνει το γύρω τοπίο στο σχεδιασμό του.

Οι αρχιτέκτονες χρησιμοποίησαν την γεωμετρία και τα λοξά τοιχώματα, ώστε να παρέχει εκπληκτική θέα προς το φαράγγι και όλη την έρημο.

amangiri3

Η κεντρική περιοχή του ξενοδοχείου έχει μια μεγάλη αίθουσα για δεξιώσεις, μια τραπεζαρία και ένα σαλόνι, με τέσσερα τζάκια, άνετους καναπέδες και πολυθρόνες.

Από την άλλη πλευρά, υπάρχει το εστιατόριο και μια καμπυλωτή πισίνα γύρω από ένα λόφο ψαμμίτη. Οι αρχιτέκτονες έχουν δημιουργήσει ένα χώρο που αναδεικνύει τη μαγεία και διατηρεί το μυστήριο της περιοχής.

Πηγή

Εμφάνιση/απόκρυψη σχολίων

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

 

Εγγραφείτε τώρα στο Newsletter μας για να μένετε πάντα ενημερωμένοι