Ο Μέγας Φρειδερίκος - Ο μεγαλοπρεπής κατάμαυρος επιβήτορας [Εικόνες-Βίντεο]

.Αυτό το άλογο είναι μάλλον το ζωντανό παράδειγμα της περίφημης φράσης "Μαύρη Καλλονή". Μόνο που είναι άντρας και ονομάζεται Μέγας Φρειδερίκος, έχοντας δανειστεί το όνομά του από το Βασιλιά της Πρωσίας. Ο Friesian επιβήτορας είναι κατάμαυρος, στιβαρός και μεγαλοπρεπής, αλλά αυτό που τον κάνει πραγματικά ξεχωριστό είναι η χαίτη του και η φωτογένειά του.

Ο Frederik ζει σε μια φάρμα στις ΗΠΑ, έχει λάβει πολλαπλά βραβεία για την ομορφιά του και τις αγωνιστικές του επιδόσεις, αλλά παράλληλα έχει και μεγάλη ομάδα θαυμαστών στις δικές του σελίδες στα social media.

To υπέροχο άλογο είναι περίπου δέκα ετών και γιος ενός επίσης διάσημου επιβήτορα. Πριν από ένα χρόνο έγινε και αυτός για πρώτη φορά μπαμπάς ενός επίσης όμορφου και κατάμαυρου πουλαριού το οποίο ζει στην ίδια φάρμα. Οι εκδηλώσεις θαυμασμού για τον Φρειδερίκο θυμίζουν σταρ του σινεμά.

"Δεν θα υπάρξει ποτέ μια πιο μεγαλοπρεπής, όμορφος και sexy επιβήτορας "γράφουν στα σχόλια κάτω από τις φωτογραφίες του ενώ οι ιδιοκτήτες του αναφέρουν πως γίνεται πρωταγωνιστής όπου και αν εμφανιστεί.

Εκτός από όμορφος και εξαιρετικά φωτογενής. ο Φρειδερίκος είναι πολύ φιλικός με τα παιδιά και τους ανθρώπους και δείχνει να απολαμβάνει κάθε ευκαιρία για χάδια και φωτογραφίες.

megas freiderikos alogo 1

megas freiderikos alogo 2

megas freiderikos alogo 3

megas freiderikos alogo 4

megas freiderikos alogo 5

megas freiderikos alogo 6

Πηγή

Εμφάνιση/απόκρυψη σχολίων

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

 

Εγγραφείτε τώρα στο Newsletter μας για να μένετε πάντα ενημερωμένοι