Κάτι τεράστιο από το βαθύ διάστημα έρχεται στη Γη [Βίντεο]

Πολλοί γνώριζαν τον πιθανό κίνδυνο του αστεροειδούς της Φλωρεντίας, που πέρασε ξυστά απο την Γη στην 1η Σεπτεμβρίου και ετσι έπεσαν παλι σε μια ψεύτικη αίσθηση ασφάλειας.

Ωστόσο, είναι καιρός να αρχίσουν πάλι να προσέχουν. Η NASA ανακοίνωσε ότι ένα αντικείμενο που ονομάζεται «2012» κατευθύνεται προς τη Γη και αναμένεται να κάνει την προσέγγισή του στις 12 Οκτωβρίου.

Στις 12 Οκτωβρίου, οι ΝεοΥορκεζοι θα είναι πιο κοντά στο αντικείμενο – με το επίσημο όνομα «TC4 2012″ – παρά με τους κατοικους του Τόκιο.

Αυτό σημαίνει οτι έρχεται χιλιάδες φορές πιό κοντά στη Γη από ό, τι κομητης της Φλωρεντίας. Μια συγκριση για πιθανό χτυπημα και τι θα δημιουργησει ειναι να φανταστουμε ένα καρπούζι που το πυροβολούμαι με ενα όπλο γκαζιου ΒΒ.

Αν και είναι ελαφρώς μικρότερο από τη Φλωρεντία, αυτό δεν θα μας βοηθήσει πολύ σε περίπτωση που μας χτυπήσει, επειδή είναι πολύ πυκνότερο ( πυκνότερο και από γρανίτη!) Και κινείται γρηγορότερα.

Ο 2012 είναι χιλιάδες φορές βαρύτερος από τον μετεωρίτη του Τσελιάμπινσκ που κατέστρεψε ολόκληρη ρωσική πόλη.

Με βάση τα δημόσια αρχεία, θα κάνει την πλησιέστερη προσέγγιση στη γη στην ιστορία οποιουδήποτε αστεροειδούς με το μέγεθός του.

asteroeidishttp://www.pyli-apokalypseis.com/

Σε αυτή την περίπτωση, η Γη είναι το καρπούζι και το όπλο ΒΒ είναι ο 2012. Θα διεισδύσει στην φλοιο και θα εχουμε πιτσίλισμα μαγματικών πιέσεων οπως και μαζικές ηφαιστειακές εκρήξεις.

Τώρα φανταστείτε τον 2012 να χτυπα στο Τέξας τον Οκτώβριο του 2017.

Με βάση τους επίσημους αριθμούς από τη NASA, η πιθανότητα πρόσκρουσης είναι 1 στους 600.

Ωστόσο, αποκαλύφθηκαν περισσότερες ανησυχητικές πληροφορίες που δεν θα μπορούσε λογικά να είναι σύμπτωματικες, η NASA διεξάγει ασκήσεις κατά της ίδιας απειλής (δηλαδή χτύπημα από αστεροειδή) στις 12 Οκτωβρίου, την ακριβή ημερομηνία που ο αστεροειδής υποτίθεται ότι «φτάνει» στη Γη.

Είναι πολύ πιθανό ότι δεν πρόκειται για ασκήσεις, αλλά για προετοιμασίες.

Αν και είναι απίθανο οι άνθρωποι έχουν κάποια πραγματική προστασία από ενα τέτοιο γεγονός, όσοι έχουν ένα σχέδιο προστασίας μπορεί να πρέπει να το εξετάσουν ξανά τώρα.

Η κυβέρνηση μπορεί απλώς να διατηρεί τις αληθινές πληροφορίες υπό μυστικότητα για να αποφύγει τον πανικό.

Πηγή

Εμφάνιση/απόκρυψη σχολίων

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

 

Εγγραφείτε τώρα στο Newsletter μας για να μένετε πάντα ενημερωμένοι