Η Γη ανεβάζει τη δόνησή της - Η αντήχηση συχνότητας Shumann διπλασιάστηκε!

Η θεωρία της αντήχησης Scumann έρχεται να δικαιώσει κατά κάποιο τρόπο όλους αυτούς που πίστεψαν πως η Γη έχει δική της καρδιά.

Η αντήχηση Schumann αντιπροσωπεύει τα ηλεκτρομαγνητικά κύματα που προκλήθηκαν από τις ηλιακές εκλάμψεις στην ατμόσφαιρα της Γης και ταλαντώνεται σε πολύ χαμηλές συχνότητες, δημιουργώντας έτσι ένα είδος "παλμού" ή "καρδιακού παλμού" του πλανήτη Γη.

shumann

Το κύμα παλμών της Γης είναι περίπου στα 7.8hz. Η αντήχηση αυτή όμως έχει αυξηθεί ελαφρώς από το 1980 και πιο σημαντικά από το 1997 και εντεύθεν. Αυτήν την περίοδο βρισκόμαστε στα 12Hz και ο ρυθμός αυτός αναμένεται να φθάσει το κρίσιμο σημείο των 13Hz.

Κάποιοι υποστήριζαν μαθηματικά ότι αυτό θα συνέβαινε το 2012! Σε μερικές παραδόσεις και προφητείες το περιγράφουν ως "σημείο μηδέν" της Γης.

Σε αυτό το κρίσιμο σημείο σύμφωνα με κάποιους επιστήμονες και σε συνδυασμό με όλα τα είδη των ερμηνειών και των προφητειών που υπάρχουν για το θέμα αναμένονται μεταβολές που δεν μπορούν να υπολογιστούν, μαζί με το σενάριο της αναστροφής των πόλων ή της εξέλιξης του ανθρώπινου εγκέφαλου.

Πηγή

Νίκος Καστανιας

Πηγή

Πύλη Αποκάλυψης

Εμφάνιση/απόκρυψη σχολίων

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

 

Εγγραφείτε τώρα στο Newsletter μας για να μένετε πάντα ενημερωμένοι