Πως θα είναι η ζωή της ανθρωπότητας στο διάστημα το 2115 [Βίντεο]

Φανταστείτε για μια στιγμή ότι είμαστε στο έτος 2115. Οι άνθρωποι έχουν εξερευνήσει μερικά από τα πιο απομακρυσμένα μέρη του ηλιακού μας συστήματος. Κόσμοι που σήμερα φαντάζουν μακρινοί και απρόσιτοι, τότε θα μπορούμε να τους αγγίξουμε και να τους βιώσουμε.

Βλέπετε, κάποια στιγμή στο τρέχον αιώνα μας, ότι η υπόσχεση της εξερεύνησης του διαστήματος και του χώρου του τουρισμού σε αυτό καρποφόρησαν. Παρά τις οπισθοδρομήσεις, όπως η συντριβή του Virgin Galactic, ο διαστημικός τουρισμός συνεχίζει να αναπτύσσεται με παρόμοιο τρόπο με την πρόωρη αεροπορία.

Αυτή τη στιγμή βρισκόμαστε στις αρχές των διαστημικών ταξιδιών, όπως κάποτε ήμασταν στις αρχές της αεροπλοΐας την δεκαετία του 1920. Όπως όμως αυτές τις πρώτες ημέρες της πτήσης έδωσε τη θέση της σε αεροπορικές εταιρείες και αεροπορικά ταξίδια σε απομακρυσμένες περιοχές του πλανήτη μας, έτσι στο μέλλον, τουρίστες του διαστήματος θα πηγαίνουν διαστημικές βόλτες.

Κάποια στιγμή, τη δεκαετία του 2020-2030 θα μπουν σε χαμηλή τροχιά τα πρώτα ξενοδοχεία. Στη συνέχεια, πιθανό είναι ότι θα προχωρήσουμε στη Σελήνη, τον Άρη, σε αστεροειδείς και στα φεγγάρια των εξωτερικών πλανητών.

Και ίσως τελικά, τα αστέρια!

Ρίξτε μια ματιά σε αυτό το πανέμορφο βίντεο που τα παιδιά ή τα εγγόνια μας ή τα παιδιά τους μπορεί κάποια μέρα να απολαύσουν:

Πηγή: abovetopsecret

Απόδοση: http://mysteryplanetgr.blogspot.gr

Εμφάνιση/απόκρυψη σχολίων

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

 

Εγγραφείτε τώρα στο Newsletter μας για να μένετε πάντα ενημερωμένοι