Τρεις αστεροειδείς πλησιάζουν τη Γη!

 

2014wc201_locandina

Ο πρώτος αστεροειδής, WC201 2014, κατά τη στιγμή προσέγγισης στη Γη θα είναι σε μια απόσταση 540.000 χιλιομέτρων, η οποία θα είναι 1,4 φορές την απόσταση της Σελήνης. "

Προφανώς πρόκειται για μια ασφαλή απόσταση, αλλά αυτό θα είναι μια θεαματική ευκαιρία να το παρατηρεί κανείς», λέει ο αστροφυσικός Gianluca Masi, επικεφαλής της Virtual Telescope και επιστημονικός επιμελητής του Πλανηταρίου της Ρώμης.

Η μετάβαση μπορεί να παρατηρηθεί από το κανάλι Επιστήμης και Τεχνολογίας ANSA, μέσω live streaming με εικονικό τηλεσκόπιο από τα μεσάνυχτα της 1ης Δεκεμβρίου.

αστεροειδής

Η «πέτρα» θα είναι δύσκολο να παρατηρηθεί με μικρά τηλεσκόπια αλλά θα μπορείτε επίσης να το φωτογραφίσετε με ερασιτεχνικό εξοπλισμό. Κατά τη στιγμή της πλησιέστερης προσέγγισης, εξηγεί ο αστροφυσικός, ο αστεροειδής θα είναι στον αστερισμό της Μεγάλης Άρκτου.

Στις 7 Δεκεμβρίου 2014, η αστεροειδής WX202 θα περάσει ακόμα πιο κοντά: που έχει διάμετρο μόλις πέντε μέτρα, και θα φτάσει στην ελάχιστη απόσταση από τη Γη των 385.000 χιλιομέτρων (σχεδόν την ίδια απόσταση της Σελήνης, η οποία είναι
384 χιλιάδες χιλιόμετρα).

asteroids1

Κλείνοντας το «σόου» ο αστεροειδής 2014 WU200, έχει διαμέτρου περίπου έξι μέτρα: κατά την πλησιέστερη προσέγγιση προς τη Γη στις 10 Δεκεμβρίου ώρα 17,15, θα περάσει 460 χιλιάδες μίλια από τον πλανήτη μας. Προφανώς αυτοί οι αστεροειδείς έχουν ωθηθεί στο εσωτερικό του πλανητικού μας συστήματος, που προέρχονται από περιοχή της ζώνης των αστεροειδών μεταξύ Άρη και Δία.

Το ερώτημα που τίθεται πάντα αυθόρμητα: η βαρυτική δύναμη ωθεί αυτά τα αντικείμενα στη Γη; Έχει κάποια σχέση με το Σκοτεινό Αστέρι Nibiru; Πλανήτης Χ; το γεγονός είναι ότι διανύουμε μια περιοχή που ονομάζεται γαλαξιακό Kill Zone.

Ο μελετητής του Nibiru, ο Δρ Μάρσαλ Masters, δήλωσε: Από το τέλος του 2013, στις αρχές του 2014, ο καφέ νάνος θα είναι σε ανώτερη σύνοδο (στην απέναντι πλευρά του Ήλιου μέσα από την τροχιά της Γης.

Σε αυτό το χρονικό διάστημα, ο καφέ νάνος θα διασχίζει τους ουρανούς του Βορρά, όπου με την σειρά θα αρχίσει να έχει πιο πολλές αλληλεπιδράσεις με τον ήλιο μας. Θα δούμε, επίσης, τις ηλιακές καταιγίδες, την μεγάλη αύξηση των ηφαιστειακών δραστηριοτήτων,  και σεισμούς.

"Από το 2015 2016, θα δούμε το καφέ νάνο (πλανήτης Χ) που θα παρακολουθείται με χιλιάδες εικόνες από το παρατηρητήριο που βρίσκεται στο ηφαίστειο Turrialba. Λίγο μετά, το μικρό αστέρι θα κινηθεί γύρω από τη δική μας πλευρά του Ήλιου από το σημείο του περιηλίου (στην πλησιέστερη απόσταση από τον Ήλιο).

Αυτή τη στιγμή η " μετατόπιση του πόλου είναι πιο πιθανόν να γίνει, επειδή ο καφέ νάνος θα συνδεθεί με την λιθόσφαιρα μας, όπου οι βαρυτικές δυνάμεις της παλίρροιας θα προκαλέσουν την αντιστροφή των πόλων ".

anekshghta-fainomena.blogspot.gr

Εμφάνιση/απόκρυψη σχολίων

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

 

Εγγραφείτε τώρα στο Newsletter μας για να μένετε πάντα ενημερωμένοι