Πρόγραμμα "παγωμένο σκουλήκι" – Μια μυστική πυρηνική υπόγεια πόλη κάτω από τον πάγο της Αρκτικής

Για ποιο λόγο χρησιμοποιήθηκε στο παρελθόν αυτό το στρατόπεδο δεν έχει γίνει ακόμα σαφες στη Δανια. Το Camp century χτίστηκε για να είναι ενας αποθηκευτικος χωρος βαλλιστικών πυραύλων ωστόσο ο πραγματικός σκοπός του είναι κρυμμένος και πολύ μυστικος για την κυβέρνηση της Δανίας.

Τους είχαν πει ότι το στρατόπεδο ήταν υπό κατασκευή για να χρησιμοποιηθεί ως ερευνητικό κέντρο όπου εκεί οι ερευνητές θα ζούσαν και θα μελετούσαν πόσο εφικτό θα ήταν να δουλέψουν κάτω από τον πάγο!

Κατασκευάστηκε ως μέρος ενός άκρως απόρρητου σχεδίου του αμερικανικού Στρατού και ονομάστηκε πρότζεκτ Iceworm Camp Century , η κατασκευή του έγινε 8 μέτρα κάτω από τον πάγο της αρκτικης στην Γροιλανδια που τότε ήταν χώρα της Δανίας! Είναι μία μυστική υπόγεια πυρηνική πόλη στην αρκτική και εκεί έγιναν τα προγράμματα της CIA όπου προσπάθησε να δημιουργήσει ψυχικούς κατασκόπους, ακόμα και σήμερα πολλοί άνθρωποι δεν πιστεύουν στο πρόγραμμα και εκπαίδευσης των ψυχικών κατασκόπων!

Υποτίθεται ότι αυτοι οι ψυχικοι κατάσκοποι έχουν ικανότητες να μπορούν να βλάψουν τον εχθρό από απόσταση, να μπορούν να αυξάνουν τον παλμό της καρδιάς του στόχου τους, να μπορούν να δημιουργούν τύφλωση, η να αποσυντονίζουν τον στόχο, …. σε κάποια χρονική στιγμή η κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών αποφάσισε ότι οι ειδικές δεξιότητες του προγράμματος Project Sun Streak που ήταν το μυστικό έργο της CIA για τη δημιουργία ψυχικων κατασκοπων έπρεπε να τελειώσει ή τουλάχιστον έτσι αφησαν να εννοηθεί !

ΗΥπόγεια πόλη Λοιπόν που είχε κτιστει το στρατόπεδο έγινε ένα δίκτυο σηράγγων που περνούσαν υπόγεια μεγάλο κομμάτι της Γροιλανδιας και οι στοές του εκτείνονται περισσότερο από 3 χιλιόμετρα!

Ο υπόγειος καταυλισμός έδωσε καταλύματα σε περισσότερους από 200 στρατιώτες οι οποίοι είχαν πάντα στη διάθεσή τους από μία παραδοσιακή πόλη που τους πρόσφερε την δυνατότητα να μπορούν να ζήσουν αυτόνομα μόνοι τους, η υπόγεια πόλη-στρατόπεδο προσέφερε καταστήματα, εργαστήρια, νοσοκομείο και κινηματογράφο και το πιο εκπληκτικό από όλα ήταν το γεγονός ότι ολόκληρη η πόλη τροφοδοτείται Από την πρώτη φορητή πυρινικη γεννήτρια στον κόσμο, όλο αυτό το έργο εγκαταλείφθηκε το 1967 λόγω της μετακίνησής του πάγου!

antarktiki http://www.pyli-apokalypseis.com/

Η Υποδομή μαζί με τα απόβλητα, απόβλητα τα οποία κάποια από αυτά ήταν ραδιενεργά και βιολογικά, έμειναν πίσω όταν οι ερευνητές έφυγαν και παρέμειναν υπόγεια κάτω από τον πάγο, εκείνη την εποχή θεωρήθηκε ότι αυτό θα παραμείνει κρυφο έτσι για πάντα!

Ο πάγος όμως είχε άλλη σκέψη επειδή πρόκειται να λιώσει μέχρι το τέλος του αιώνα και να αποκαλύψει τα τοξικά αποβλητα!

Το 2016 μία μελέτη αποκάλυψε ότι το φύλλο πάγου που κάλυπτε το στρατόπεδο θα αρχίσει να λιώνει μέχρι τα τέλη του αιώνα και όταν αυτό θα συμβεί τα ραδιενεργά απόβλητα που έχουν μείνει πίσω θα μπορέσουν να εισέλθουν στο περιβάλλον!

Μία Μελέτη αποκάλυψε ότι μεταξύ του 2003 και του 2010 Ο πάγος που κάλυπτε τη γη είχε λιώσει δύο φορές πιο γρήγορα απο οσο ο πάγος είχε λιώσει ολόκληρο τον 20ο αιώνα, οι ερευνητές έχουν μελετήσει έγγραφα του αμερικανικού στρατού για να μάθουν πόσο βαθιά είναι το στρατόπεδο και ποια είναι τα μεγέθη των αποβλήτων μέσα σε αυτό, καταλήγουν στο συμπέρασμα ότι υπήρχαν περίπου 200 τόνοι λίτρα καυσίμου diesel και ποσότητες λυμάτων που είναι παρόμοιες με τις ποσότητες τοξικών ρύπων και ραδιενεργών υλικων σε ποσότητες που τους είναι άγνωστες!

Στη συνέχεια πραγματοποίησαν προσομοιώσεις της παγκόσμιας και περιφερειακής κλιματικής αλλαγής και κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι μέχρι το 2090 η έκθεση αυτών των αποβλήτων δεν θα μπορεί να αντιστραφεί, ίσως και πιο γρήγορα ανάλογα με το μέγεθος της επιτάχυνσης της κλιματικής αλλαγής!

cc CampCentury http://www.pyli-apokalypseis.com/

Οταν αυτό θα συμβεί θα διαταράξει τα οικοσυστήματα που βρίσκονται κοντά και θα δημιουργήσει νέους κινδύνους !

Αυτή τη στιγμή δεν ειναι γνωστο ποιος θα πρέπει να αναλάβει την ευθύνη για το θέμα και να καθαρίσει τα απόβλητα, αυτά τα απόβλητα που είχαν ταφεί πολύ καιρό πριν θα μπορούσαν να αποτελέσουν την αρχή νέων πολιτικών εντάσεων μεταξύ της γροιλανδίας και των Ηνωμένων Πολιτειών!

Το Πεντάγωνο δήλωσε ότι αναγνωρίζει ότι υπάρχει μία επισπευση της κλιματικής αλλαγής μαζί με τον κίνδυνο αυτό να φέρει και την έκθεση των αποβλήτων και είπε ότι η κυβέρνηση των ΗΠΑ έχει υποσχεθεί να συνεργαστεί μαζί με τη δανική κυβέρνηση και τις αρχές της Γροιλανδιας για να διευθετήσει τυχόν ζητήματα αμοιβαίας ασφαλείας.

Πηγή

Εμφάνιση/απόκρυψη σχολίων

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

 

Εγγραφείτε τώρα στο Newsletter μας για να μένετε πάντα ενημερωμένοι