Πάσχα: Νέα μέτρα και έλεγχοι σε πυλωτές και ταράτσες - Στο στόχαστρο της ΕΛ.ΑΣ. το Facebook

Αυστηροί έλεγχοι θα υπάρξουν προς όσους θελήσουν να δραπετεύσουν προς εξοχικά αγνοώντας τα αυστηρά μέτρα περιορισμού της κυκλοφορίας.

Από σήμερα ξεκινούν τα αυστηρά μέτρα της Αστυνομίας για την απαγόρευση κυκλοφορίας, ενώ θα κλιμακωθούν μέχρι και την Κυριακή του Πάσχα. 

Αυστηροί έλεγχοι θα υπάρξουν προς όσους θελήσουν να δραπετεύσουν προς εξοχικά, χωριά και άλλους σχετικούς προορισμούς ενόψει του Πάσχα.

Παρακολούθηση από τις Αρχές θα υπάρχει και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης όπως το facebook.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι αρχές παρακολουθούν ήδη ομάδες στο Faceboοk που καλούν τους πολίτες είτε να πάνε στις εκκλησίες, είτε να συγκεντρωθούν σε διάφορα σημεία, αγνοώντας τα αυστηρά μέτρα περιορισμού της κυκλοφορίας.

Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς σε συνέντευξή του είπε πως «Βρισκόμαστε σε ένα κομβικό σημείο. Οποιαδήποτε παρέκκλιση μπορεί να μας φέρει πολλές εβδομάδες πίσω. Ο συγχρωτισμός σε ταράτσες και αυλές εγκυμονεί σοβαρούς κινδύνους» τόνισε και επανέλαβε ότι δεν υπάρχει επιλογή στο 13033 για επίσκεψη σε φίλους.

«Στο 13033 δεν αλλάζει κάτι και στέλνουμε για φαρμακεία, νοσοκομεία, σωματική άσκηση και φροντίδα ανθρώπων που το χρειάζονται. Είναι απαραίτητο να συνεχίσουν οι συμπολίτες να υποστηρίζουν τις προσπάθειες της Πολιτείας».

Εμφάνιση/απόκρυψη σχολίων

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

 

Εγγραφείτε τώρα στο Newsletter μας για να μένετε πάντα ενημερωμένοι