Εισαγγελική έρευνα για καθύβριση θρησκεύματος για την διευθύνουσα του ΕΟΠΠΕΠ που κατταγγέλουν ότι πέταξε την εικόνα της Παναγίας στα σκουπίδια

Εισαγγελέας παρενέβη για να διαπιστώσει αν ευσταθούν οι καταγγελίες σε βάρος της διευθύνουσας συμβούλου του ΕΟΠΠΕΠ ότι πέταξε την εικόνα της Παναγιάς στα σκουπίδια, παραμονές του Δεκαπενταύγουστου.

Την έρευνα διέταξε η Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας μετά τη δημοσιοποίηση καταγγελιών σύμφωνα με τις οποίες η διευθύνουσα σύμβουλος του Οργανισμού Πιστοποίησης Προσόντων και Επαγγελματικού Προσανατολισμού έχει προχωρήσει σε έναν ιδιότυπο «διωγμό» κάθε θρησκευτικού συμβόλου από την υπηρεσία της.

Σύμφωνα μάλιστα με την έγγραφη καταγγελία εργαζομένου στον ΕΟΠΠΕΠ, η διευθύνουσα σύμβουλος του Οργανισμού που υπάγεται στο Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων όχι μόνο πέταξε την εικόνα της Παναγίας…στον κάλαθο των αχρήστων αλλά φέρεται να απείλησε εργαζόμενη, τραβώντας από το λαιμό της το σταυρό που φορούσε, καλώντας παράλληλο το προσωπικό να απομακρύνει όλα τα θρησκευτικά σύμβολα.

imagehandler 42 1504093862

Η ίδια πάντως αρνείται όσα της αποδίδονται και μιλά για στοχοποίησή της με στόχο την απαξίωση του έργου της για το διοικητικό εξορθολογισμό και την οικονομική βιωσιμότητα του Οργανισμού.

Στο πλαίσιο της έρευνας θα διαπιστωθεί εάν έχουν τελεστεί το αδίκημα της καθύβρισης θρησκεύματος και τυχόν άλλα αδικήματα.

Πηγή , Πηγή

Εμφάνιση/απόκρυψη σχολίων

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

 

Εγγραφείτε τώρα στο Newsletter μας για να μένετε πάντα ενημερωμένοι