Είστε …«κατατρεγμένος λαθρομετανάστης» και ΣΚΟΤΩΝΕΤΕ 2 ΝΕΟΥΣ ανθρώπους με αυτ/το; ΧΩΡΙΣ ΔΙΠΛΩΜΑ; Έ, τότε είστε Ε Λ Ε Υ Θ Ε Ρ Ο Σ !!

Είστε …»κ α τ α τ ρ ε γ μ έ ν ο ς λαθρομετανάστης» και ΣΚΟΤΩΝΕΤΕ 2 ΝΕΟΥΣ ανθρώπους με αυτ/το; ΧΩΡΙΣ ΔΙΠΛΩΜΑ; Έ, τότε είστε Ε Λ Ε Υ Θ Ε Ρ Ο Σ !!!!!!!!!!!!!

ΠΑΛΙ «Ξ Ε Χ Α Σ Α Ν» ΤΑ ΣΙ-ΧΑ-ΜΕ-ΝΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ;

ΕΝΩ ΟΙ ΔΗΘΕΝ & ΤΑΧΑ «ΕΙΔΗΣΙΟΓΡΑΦΙΚΕΣ» ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΕΠΙΣΗΣ ΤΟ …»ΞΕΧΑΣΑΝ» ; ; ;

(ΑΚΟΥΤΕ; ΜΑΣ ΕΜΠΑΙΖΟΥΝ! ΑΚΟΥΤΕ; Ή ΟΧΙ;)

Άμα είσαι …«κατατρεγμένος οικονομικός μετανάστης» στην χώρα των «αλληλέγγυων», ακόμα κι αν κάνεις έγκλημα και μάλιστα διπλό, έστω και εξ’ αμελείας, δεν …τρέχει τίποτα! «Ζάχαρη»…

Ε λ ε ύ θ ε ρ ο ς, λοιπόν, χωρίς να οριστεί ΚΑΝ εγγύηση (!!!) αφέθηκε ο 20χρονος Γεωργιανός, ο οποίος την προηγούμενη Πέμπτη παρέσυρε με το αυτοκίνητό του … και σκότωσε την 20χρονη Στέλλα και τον 19χρονο Γιάννη, στα Κουνουπιδιανά Χανίων.

Ο μόνος όρος που επιβλήθηκε στον 20χρονο Γεωργιανό – μέχρι που να οριστεί τακτική δικάσιμος – είναι η υποχρέωση της εμφανίσεως στο Αστυνομικό Τμήμα του τόπου κατοικίας, μία φορά το… δ ί μ η ν ο !

[MIA ΣΤΙΓΜΗ! ΑΝ ΗΤΑΝ ΕΛΛΗΝ Ο ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ, 2 ΝΕΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΑΝΕΥ ΔΙΠΛΩΜΑΤΟΣ, ΕΡΩΤΟΥΜΕ, ΑΠΟΡΟΥΜΕ, ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΟΜΕΘΑ ΕΝΤΟΝΩΣ, ΘΑ ΤΟΝ ΑΦΗΝΑΝ Ε Λ Ε Υ Θ Ε Ρ Ο;

ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΣΤΕΙΟΤΑΤΟ «ΟΡΟ», ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΑΙ ΑΝΑ …ΔΙΜΗΝΟ ΣΤΟ ΑΣΤ.ΤΜΗΜΑ; ; ;]

Και όλα αυτά ενώ ο εν λόγω είχε μεν δίπλωμα, το οποίο όμως ισχύει ΜΟΝΟΝ για την πατρίδα του και Ο Χ Ι για την Ελλάδα και την υπόλοιπη Ευρώπη, άρα στην ουσία ΔΕΝ ΕΙΧΕ δίπλωμα, και όπως κατέγραψε κάμερα ασφαλείας ‘καφετέριας’ απ’ έξω από την οποία πέρασε λίγο πριν το ατύχημα, έτρεχε με υπερβολική ταχύτητα.

(ΥΓ): Κι αν τον δουν να εμφανίζεται σε δικάσιμο οι «αρχές», να ΜΑΣ ΤΡΥΠΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΜΥΤΗ!

[Πηγή:paspartoy.blogspot.gr, hellasforce.com]

Εμφάνιση/απόκρυψη σχολίων

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

 

Εγγραφείτε τώρα στο Newsletter μας για να μένετε πάντα ενημερωμένοι