"Αποθήκη ψυχών" η Ελλάδα - Επιστρέφουν μαζικά μετανάστες από την Ευρώπη

Δεν είναι μόνο ο Ερντογάν αυτός που απειλεί. Και η Κομισιόν με τη σειρά της σε χθεσινή ανακοίνωση ούτε λίγο ούτε πολύ αποκαλύπτει πως η Ελλάδα θα γίνει ο επόμενος σταθμός των παλινδρομούντων μεταναστών, όπως χαρακτηριστικά προστάζει η...τροποποίηση της Συνθήκης του Δουβλίνου.

Για την ακρίβεια εξετάζεται να εξαιρεθεί η Ελλάδα από την παραπάνω Συνθήκη και να ισχύσει ότι προβλέπεται για τις χώρες εισόδου.

Με λίγα λόγια από τον Μάρτιο του 2017 όσοι μετανάστες περνάνε σε ευρωπαϊκό έδαφος θα μένουνε εγκλωβισμένοι στην Ελλάδα ή θα επιστρέφουν σε αυτή, σε περίπτωση που κριθεί παράνομη η άδειά τους.

Οι αριθμοί δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστοί, αλλά σε μία ενδεχόμενη κατάρρευση της συμφωνίας με την Τουρκία, τότε η Ελλάδα ξαφνικά θα βρεθεί με εκατομμύρια μετανάστες εξ ανατολής, αλλά και κλειστά σύνορα από το βορρά.

Το ακόμη πιο περίεργο της υπόθεσης είναι πως η Ελλάδα φαίνεται να συμφωνεί με την αναθεώρηση της Συνθήκης, θέλοντας να...αποδείξει πως είναι έτοιμη να καλύψει τις ανάγκες όσων προσφύγων επιστρέφουν. / Πηγή

Εμφάνιση/απόκρυψη σχολίων

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

 

Εγγραφείτε τώρα στο Newsletter μας για να μένετε πάντα ενημερωμένοι