«Νέα Εποχή» στην ελληνική τηλεόραση - Η επόμενη μέρα

Μπαίνουν νέοι «παίκτες», παραδοσιακοί «καναλάρχες» αποσύρονται, αν και υπάρχουν οι θεματικές και οι περιφερειακές άδειες που θα δημοπρατηθούν στην συνέχεια.

Τα μέσα ενημέρωσης γίνονται όλο και λιγότερα και οι δημοσιογραφικές φωνές λιγοστεύουν. Όσο πιο λίγα κανάλια, τόσο πιο ελεγχόμενα από την παγκόσμια εξουσία.

Φωνές που προειδοποιούσαν, με τον έναν ή τον άλλο τρόπο, τους πολίτες για αυτά που έρχονται, δύσκολα θα βρίσκουν «στέγη» σε πανελλαδικό επίπεδο.

Σειρά θα πάρουν λογικά το ραδιόφωνο και το διαδίκτυο.

Το μήνυμα που στέλνεται σε όλους είναι πως πλέον η ενημέρωση θα έχει ακόμα πιο στενά όρια, μέχρι να χειραγωγηθεί απόλυτα.

Στο οικονομικό κομμάτι, πρέπει να τονιστεί πως κλείνουν επιχειρήσεις και εργαζόμενοι από κανάλια θα ενισχύσουν την καλπάζουσα ανεργία της χώρας, η οποία ταλανίζεται από την σοβιετικής απόχρωσης οικονομική πολιτική με τους υψηλούς φόρους και τον υπερκρατισμό.

Επιπλέον, κανείς δεν αναφέρει με σαφήνεια τι θα γίνει με τα χρωστούμενα δάνεια των καναλιών που δεν θα εκπέμψουν ξανά.

Θα τα φορτώσουν και αυτά στις πλάτες των Ελλήνων φορολογουμένων, δηλαδή της μεσαίας τάξης, που πληρώνει ήδη την ζημιά των ΔΕΚΟ και των πολυάριθμων διορισμών στο Δημόσιο;

Πάντως το κράτος καρπώθηκε τεράστια ποσά, καθώς το τίμημα αποδείχθηκε πολύ υψηλό.

Πηγή

Εμφάνιση/απόκρυψη σχολίων

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

 

Εγγραφείτε τώρα στο Newsletter μας για να μένετε πάντα ενημερωμένοι