Κυβέρνηση!! Θα Πουλάμε τα Όργανά μας για να Ξεχρεώσουμε

Με δεδομένο ότι η χώρα μας είναι η τελευταία χώρα στην δωρεά οργάνων στην Ευρώπη σήμερα, το υπουργείο υγείας θέλει να δημιουργήσει μία ειδική δημόσια υπηρεσία που θα διαχειρίζεται τα όργανα που θα είναι προς μεταμόσχευση και θα παρέχονται σε όλη την Ευρώπη και την Ελλάδα.

Οι πρώτες πληροφορίες λένε ότι το μέτρο αυτό θα είναι εθελοντικό και θα έχει μεγάλα ανθρωπιστικά αλλά και οικονομικά οφέλη για την χώρα μας.

Ουσιαστικά θα δίνετε η δυνατότητα σε κάποιον οφειλέτη και μή να έχει πολλές φοροελαφρύνσεις δίνοντας όργανα και νωτιαίος μυελό.

Μάλιστα η κυβέρνηση προσπαθεί να δημιουργήσει και τιμοκατάλογο για κάθε όργανο που θα μπορούσε να αφαιρεθεί ή να αποσπαστεί κομμάτι του ώστε να ξέρουν οι οφειλέτες ποιό θα είναι ακριβώς το ποσό που θα διαγραφεί από τις οφειλές τους.

Το σχέδιο αυτό ακόμα είναι συζήτηση με την Ευρώπη να επικροτεί την προσπάθεια της Ελλάδας για αποπληρωμή των χρεών της προς τους ξένους δανειστές και να τονίζει πως κινείτε στην σωστή κατεύθυνση.

Πηγή

Πηγή

Κάποιες από τις πληροφορίες της ιστοσελίδας μας παρέχονται από τρίτα πρόσωπα. Το www.pyli-apokalypseis.com δεν είναι σε θέση να επαληθεύσει τις πληροφορίες αυτές και δεν εγγυάται για την ακρίβεια τους.

Εμφάνιση/απόκρυψη σχολίων

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

 

Εγγραφείτε τώρα στο Newsletter μας για να μένετε πάντα ενημερωμένοι