Σε μερικά χρόνια από τώρα το Ελληνικό έθνος θα πάψει να υπάρχει!

Οι αριθμοί είναι τρομακτικοί!

Δυστυχώς όμως, με Αριστερή κυβέρνηση, που κάνει δημοψηφίσματα για να κοροϊδεύει τον κόσμο, η Ελλάδα σύντομα θα ζήσει σκηνές Γαλλίας και Σουηδίας.

(Αλήθεια, γιατί δεν κάνει ο Τσίπρας δημοψήφισμα για τη λαθρομετανάστευση; Να δούμε δηλαδή, οι Έλληνες τους θέλουν; Ή προτιμούν να κλείσουμε τα σύνορα; Αλλά, είπαμε, «δημοκρατικές» κυβερνήσεις κάνουν δημοψηφίσματα μόνο όταν ξέρουν ότι θα βγει αυτό που θέλουν. Όπως έκανε για το μνημόνιο, ασχέτως αν το αποτέλεσμα δεν ήταν αυτό που περίμενε).

Η Σουηδία θεωρείτε αυτή τη στιγμή η πρωτεύουσα των βιασμών! Και η Γαλλία, όπως ξέρετε είναι το κέντρο Ισλαμιστών στην Ευρώπη. Γαλλικές πόλεις, όπως η Marseille, έχουν πάνω από 35% του πληθυσμού τους Μουσουλμάνους, και είναι απαγορευτικές περιοχές για την αστυνομία, αφού επικρατεί η Σαρία.

Δεν το πιστεύετε;; Ανοίξτε το google και κάντε έρευνα να δείτε τι γίνετε.

Σε αυτές τις χώρες, πριν από καμιά 20ρια χρόνια, κάποιοι «προοδευτικοί» πέρναγαν νόμους για προστασία των κακόμοιρων λαθρομεταναστών. Οι διαφωνούντες τότε χαρακτηριζόντουσαν φασίστες και νέο-ναζί.

Σας θυμίζει κάτι;; Ότι γίνετε σήμερα στην Ελλάδα!

Έχουμε πει, στα θέματα αυτά, η Ελλάδα είναι η Σουηδία, απλά 20 χρόνια πίσω.

Και επειδή στην Ελλάδα, οι Αριστεροί έχουν δύναμη αφού τους υποστηρίζουν τα ΜΜΕ, και όποιος διαφωνεί χαρακτηρίζετε φασίστας, η Αθήνα θα γίνει σύντομα η πρωτεύουσα των βιασμών. Περιμένετε και θα δείτε!

Δε γίνετε σε ΟΛΕΣ τις χώρες όπου έχουν πάει Μουσουλμάνοι να γίνετε το ίδιο πράγμα, και η Ελλάδα να μείνει απ’έξω. Πάντου, σε όποια χώρα και να έχουν πάει γίνετε ακριβώς το ίδιο! Όπου πάνε φέρνουν μαζί τους τον Μεσαίωνα! Και όπου είναι κοντά στην πλειοψηφία, εφαρμόζουν τη Σαρία και τη γκετοποίηση.

Κάντε έρευνα. Το Internet είναι ελεύθερο. Κάντε έρευνα και δείτε τι γίνετε στην Ευρώπη. Ανοίξτε το google και γράψτε Islam in Europe, Islam in Sweden, Rape in Sweden.

Κλείνοντας να πω: Για να συνεχίσει να υπάρχει ένα έθνος, πρέπει να γεννιούνται 2,1 παιδιά ανά οικογένεια. Στην Ελλάδα, από Έλληνες, γεννιούνται 1,3 παιδιά.

Άρα, μαθηματικά… σε μερικά χρόνια από τώρα, το Ελληνικό έθνος θα πάψει να υπάρχει!

Να’νε όμως καλά οι Αριστεροί και οι λαθροί τους φίλοι… ή μάλλον οι νέο-Ellines!

Ορίστε τα στοιχεία για τη λαθρομετανάστευση από το 2006 έως το 2015:

capture

Πηγή

Εμφάνιση/απόκρυψη σχολίων

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

 

Εγγραφείτε τώρα στο Newsletter μας για να μένετε πάντα ενημερωμένοι