Σάλος με τη βλάσφημη φωτογραφία της Παναγίας που ανέβασε η Δήμητρα Ματσούκα

Σε κάποιους followers της, η συγκεκριμένη εικόνα, δεν άρεσε καθόλου και τη θεώρησαν βλάσφημη.

Η ηθοποιός, απάντησε, γράφοντας:

«Η φώτο μου αρέσει και αν κάποιος δεν έχει την ίδια αίσθηση του χιούμορ με μένα, μικρό το κακό. Επίσης, μπορείτε να με κάνετε unfollow, ή να μη διαβάζετε περιοδικά που σχολιάζουν με (ψεύτο)συντηρητική διάθεση ενώ απλώς θέλουν να κιτρινίζουν».

Ανάμεσα στην κόντρα που έχει ξεσπάσει μεταξύ των σχολιαστών της βλάσφημης φωτογραφίας,διακρίναμε ένα,που είναι κόσμιο και δίνει μια πολύ καλή και πολιτισμένη απάντηση στην ηθοποιό..

«Η αρχή της δημοκρατίας λέει πως η ελευθερία μου τελειώνει οταν αρχίζει η ελευθερία του άλλου. Μέσα σ αυτήν την αρχή ο καθένας έχει δικαίωμα να πιστεύει η όχι σε οτι θέλει. Είτε σε κάποια θρησκεία είτε όχι.
Ειναι ατομικό δικαίωμα το τι πιστεύει ο καθένας αρκεί να μην προσβάλει αυτό που πιστεύει κάποιος άλλος.
Στην συγκεκριμένη περίπτωση θεωρώ ατυχές το συγκεκριμένο αστείο όπως θα το θεωρούσα ατυχές αν στην ιδια θέση υπήρχε το κοράνι η ένας Βούδας.

Αν κάποιος με παράλληλο χιούμορ σαν εσάς έβαζε στη θέση αυτής της φωτογραφίας μια άλλη που να "χιουμοριζε" κάτι που εσείς πιστεύετε και αγαπάτε, το γιατί το πιστεύετε και το αγαπάτε δε είναι καθαρά προσωπικό σας δικαίωμα άραγε θα είχατε την ίδια αντίδραση και θα το εκλαμβάνετε ως χιούμορ;

Θα ήθελα πολυ να ποστάρω μια τέτοια φωτό αλλα καλώς η κακώς δεν μ αρέσει να κάνω χιούμορ προσβάλλοντας κάποιον άλλο. Θεωρώ ατυχές αυτό που κάνατε αλλα αυτό ειναι καθαρά μια προσωπική αντίληψη. Άλλωστε ζούμε σε μια χώρα που δημιούργησε την δημοκρατία αλλα από εκεί και πέρα δεν έκανε τίποτα για να την "διδάξει" στους ίδιους της τους πολίτες.. �� να έχετε μια όμορφη μέρα.»

Πηγή

Εμφάνιση/απόκρυψη σχολίων

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

 

Εγγραφείτε τώρα στο Newsletter μας για να μένετε πάντα ενημερωμένοι