Δείτε τις φωτογραφίες οι οποίες μιλάνε απο μόνες τους, πίσω από την κλωτσιά του Αστυνομικού

Άφησαν μια διμορία Υ.ΜΕ.Τ. αποτελούμενη απο δεκαπέντε άτομα να διαχειριστεί ένα πλήθος χιλιάδων προσφύγων διαφόρων εθνικοτήτων μεταξύ των οποίων υπήρχαν μικρά παιδιά και γυναίκες.

Χωρίς καμία διοικητική υποστήριξη, ενδεικτικό της κατάστασης οτι δεν υπήρχαν μεταφραστές, ασύρματη επικοινωνία με το κέντρο επιχειρήσεων αλλά μόνο τηλεφωνική, ούτε καν ανώτερος αξιωματικός της οικίας διεύθυνσης ως συντονιστής των αστυνομικών δυνάμεων.

Ας αναλογιστούμε οτι το προσωπικό της διμοιρίας δεν είναι κατάλληλα εκπαιδευμένο για τέτοιου είδους έκτακτες καταστάσεις παροχής ανθρωπιστικής βοήθειας.

Τώρα ψάχνουν να βρουν το εξιλαστήριο θύμα κρύβοντας τους πραγματικούς ηθικούς αυτουργούς, οι οποίοι προσπαθούν κάθε φορά να ρίξουν τις ευθύνες στο χαμηλόβαθμο προσωπικό.

Το πραγματικό πρόβλημα είναι οι συνθήκες εξυπηρέτησης των προσφύγων στο κέντρο καταγραφής, της απόλυτης εξαθλίωσης τους κατά την παραμονή τους και το μεγάλο κίνδυνο που διατρέχουν οι αστυνομικοί είτε απο το συνωστισμό είτε απο διάφορες μετδοτικές ασθένειες.

Οι αστυνομικοί αντιμετωπίζουν με ευγένεια ως ισότιμους τους πρόσφυγες και τους μετανάστες, σε δύσκολες συνθήκες και επιφορτίζονται με καθήκοντα που δεν τους αναλογούν εξαιτίας της ανεπάρκειας σχεδιασμού του κράτους.

Oι φωτογραφίες μιλάνε από μόνες τους...

prosfyges 1

prosfyges 2

prosfyges 3

prosfyges 4

ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ Δημήτριος
Μέλος Δ.Σ. ΕΑΣΥΑ
Αντιπρόσωπος της ΠΟΑΣΥ
Μέλος ΠΑΣΑ

Πηγή: pasapolice.blogspot.gr

Πηγή: hellas-now.com

Πύλη Αποκάλυψης

pasapolice.blogspot.gr #sthash.neN7VeI0.dpuf
Εμφάνιση/απόκρυψη σχολίων

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

 

Εγγραφείτε τώρα στο Newsletter μας για να μένετε πάντα ενημερωμένοι