"Βόμβα" Π.Καμμένου: Ήθελαν να απολύσουμε όλους τους ΕΠΟΠ και τους υπαξιωματικούς

Ο κ.Καμμένος επεσήμανε ότι “η μείωση κατά 400 εκατομμύρια σημαίνει πλήρης αφοπλισμός της χώρας. Ούτε ένα αεροπλάνο δεν μπορούμε να σηκώσουμε για αναχαίτιση, ούτε ένα πλοίο δεν θα βγαίνει στο Αιγαίο για να αντιμετωπίζει τις τουρκικές προκλήσεις”.

Και αναφερόμενος στις απαιτήσεις των δανειστών αποκάλυψε ότι ζητήθηκαν απολύσεις σε ποσοστό 20!

“Μας ζητάνε μείωση κατά 20% του μόνιμου και ημιμόνιμου προσωπικού. Ξέρετε ποιοι θα απολύονταν αν δεχόμαστε τις απαιτήσεις τους; Οι ΕΠΟΠ, οι υπαξιωματικοί, τα νέα παιδιά των ΕΔ, η ραχοκοκκαλιά των Ενόπλων Δυνάμεων μας”, είπε ο Καμμένος.

Ο ΥΕΘΑ διάβασε τον όρκο των Ευέλπιδων από το βήμα της Βουλής και πρόσθεσε με ένταση ότι “μας ζητούν να υποστείλουμε τις σημαίες , να σταματήσουμε προστατεύουμε τη χώρα”, προκαλώντας αντιδράσεις από βουλευτές της αντιπολίτευσης.

“Δημοσιογράφοι-εκτελεστές”

Ο Καμμένος είπε ακόμη ότι έχει στοιχεία ότι έχουν δοθεί “πολλά χρήματα σε δημοσιογράφους που λειτουργούσαν σαν “πιστόλια” εναντίον όσων ήταν κατά των δανειστών”!

Επίσης τόνισε

"Οι 16 σελίδες, θα είναι το τέλος της ύπαρξης της Ελλάδος εξήγησε εν συνεχεία. Η Ελλάδα δεν γονατίζει, δεν παραδίδεται.

Αποτελούν την ταφόπλακα του ΄Εθνους μας, τον επίλογο της μακρόχρονης ιστορίας της Δημοκρατίας μας. Αυτό διακυβεύεται στις 5 Ιουλίου τόνισε ο κ. Καμμένος.

Ζητούν την κατάργηση του ΕΚΑΣ και τη βαριά φορολογία των αγροτών, ζητούν να εγκαταλείψουμε τις σημαίες, να αφοπλίσουμε την Ελλάδα.  Η μείωση των στρατιωτικών δαπανών κατά 400 εκατ. το έτος σημαίνει πλήρη αφοπλισμό της χώρας, υπογράμμισε.

Μια μείωση του προσωπικού των ενόπλων δυνάμεων θα οδηγήσει σε ένα γηρασμένο στρατό.Ο ελληνικός λαός δεν δέχεται να του κουνούν το δάχτυλο, να του κλείνουν τις τράπεζες είπε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας.

Πάνε να καταργήσουν την Ευρώπη της ισότητας. Το δημοψήφισμα αφορά όλη την Ευρώπη, όχι μόνο την Ελλάδα, σημείωσε. Δεν μιλάμε για βίαιη επανάσταση, αλλά για τίμια επανάσταση του ελληνικού λαού. Θα μας βρουν ενωμένους τους Έλληνες. Τη δημοκρατία δεν μπορεί κανείς να την εκβιάσει, ενωμένοι θα προχωρήσουμε στο αύριο για να αποδείξουμε ότι η Ελλάδα δεν εκβιάζεται, σημείωσε χαρακτηριστικά".

defencenet.gr

Εμφάνιση/απόκρυψη σχολίων

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

 

Εγγραφείτε τώρα στο Newsletter μας για να μένετε πάντα ενημερωμένοι