Αντιδήμαρχος Αθήνας: «Έχουν καταστραφεί από τα επεισόδια 2.500 κάδοι με κόστος 700.000 ευρώ»

Σύμφωνα με τα όσα είπε ο κ. Βαρελάς στο «Βήμα Fm», τα τελευταία χρόνια «έχουν καταστραφεί 2.500 κάδοι με κόστος 700.000 ευρώ για το δήμο».

Όπως εξήγησε ο αντιδήμαρχος στη συνέντευξή του «δεν έχουμε αποφασίσει αν θα πάρουμε καινούργιους κάδους, γιατί πρώτον, το απόθεμα που έχουμε ως στοκ ασφαλείας έχει εξαντληθεί και δεύτερον, είμαστε σε μια σκέψη και θα καταλήξουμε μάλλον σήμερα, στο οικοδομικό τετράγωνο Τοσίτσα – Πατησίων – Μπουμπουλίνας – Στουρνάρη να απομακρύνουμε εντελώς τους κάδους και να ενημερώσουμε τα καταστήματα για την ώρα της αποκομιδής», είπε χαρακτηριστικά.

andreas varelas

«Τα δύο τελευταία χρόνια έχουν καταστραφεί 2.500 κάδοι από φωτιά. Όχι μόνο στα Εξάρχεια, αλλά σε διάφορα σημεία της πόλης. Δεν είχαμε τα 2,5 τελευταία χρόνια επεισόδια μόνο στα Εξάρχεια. Ωστόσο, στα Εξάρχεια έχουμε σταθερά περίπου 25-30 κάδους κάθε βδομάδα» έκανε γνωστό στη συνέχεια ο κ. Βαρελάς.

«Κοστίζουν 275 ευρώ συν ΦΠΑ. Και πληρώνονται από τα δημοτικά τέλη. Ακριβώς η ζημιά από τους κατεστραμμένους κάδους είναι 700.000 ευρώ. Για κάδους που έχουν καταστραφεί από φωτιές. Όλοι οι δημότες Αθηναίων και όσοι πληρώνουν δημοτικά τέλη στην Αθήνα επιβαρύνονται. Διότι οι υπηρεσίες καθαριότητας είναι ανταποδοτικές».

Πηγή: crashonline.gr

 

 

 

 

 

Εμφάνιση/απόκρυψη σχολίων

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

 

Εγγραφείτε τώρα στο Newsletter μας για να μένετε πάντα ενημερωμένοι