Άκρως σημαντικό! ΔΕΙΤΕ τι είπε ο Τσίπρας και δεν το πρόσεξε κανείς!

Συγκεκριμένα είπε:

«Συστήνουμε Ειδικές Επιτροπές Εξώδικου Διακανονισμού σε κάθε περιφέρεια για την Άμεση εκκαθάριση των βεβαιωμένων και ανείσπρακτων φορολογικών υποχρεώσεων μέχρι τις 31.12.2014. Η άμεση εκκαθάριση των φορολογικών υποθέσεων των μικρών και μεσαίων και επαγγελματιών για βεβαιωμένες φορολογικές υποθέσεις, πρόστιμα και άλλες διαφορές με τη φορολογική αρχή, οργανώνεται σε προτεραιότητα ώστε εντός εξαμήνου να υπάρξει άρση των αδικιών των φορολογικών οργάνων και υπολογισμός των πραγματικών και εισπράξιμων οφειλών από το κράτος.»

Όσοι το συνειδητοποιήσουν αυτό που είπε, λογικά θα σκεφτούν πως αν δεν πληρώσουν τις οφειλές τους προς την εφορία από σήμερα και μέχρι 31-12-2014 (και στην ουσία μέχρι να έρθει ο ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία, γιατί λογικά εκεί τελικά θα πάει), θα μπουν στην ευνοϊκή εκκαθάριση που θα κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ. Άρα γιατί να εξοφλήσουν από εδώ και πέρα τις οφειλές τους;

Δεν γνωρίζουμε πως το αντιλαμβάνεστε εσείς αυτό, αλλά εμείς το αντιλαμβανόμαστε ως μια υπόσχεση του ΣΥΡΙΖΑ (στα πλαίσια μιας Νέας Σεισάχθειας), που μπορεί να γκρεμίσει πολύ γρήγορα την κυβέρνηση, λόγω μη χρηματοδότησης από εδώ και πέρα του συστήματος από τους πολίτες, αναφέρει χαρακτηριστικά σε δημοσίευμά του το olympia.gr.

Δεν θα κρίνουμε εμείς αυτή την υπόσχεση του ΣΥΡΙΖΑ. Εκείνο πάντως που πρέπει να κάνει όποιος αντιμνημονιακός έρθει στην κυβέρνηση, είναι ότι θα πρέπει να επανεξετάσει όλους τους αντισυνταγματικούς και αδικαιολογήτως καταβληθέντες φόρους, είτε αφορούν το παρελθόν είτε αφορούν το μέλλον.

 

makeleio.gr

Εμφάνιση/απόκρυψη σχολίων

1 σχόλιο

  • Dimitra Eoaquim
    Dimitra Eoaquim Τρίτη, 16 Σεπτεμβρίου 2014 00:30

    Ο Τσιπρας Εχει αναγγέλλει οτι θα νομιμοποίηση ολλους τους Λαθρεους. Τον βλέπω άγγαλια με κάθε καρυδιάς καριδι της υφηλίου. Οτι και να κάνει, με φόρους ,οικονομία, Τουρκία, Ευρώπη , τίποτα δεν πιάνει. μπροστά στην δοιαληση του Ελληνικού Έθνους. Με τους Λαθρο. Ολλα τα αλλα διορθώνονται , το ελληνικό Έθνος θα εξαφανηση με τον Τσίπρα και κάθε άλλο Τσίπρα.Ελληνες ψηφίζοντας αυτούς που θελουν τους Λαθρο στην Ελλάδα, ψυφιζετε για την τέλεια ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ σας. Ειναι ακριβώς ο σκοπός της Νέας ΤΑξης ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ, που ο Ροθτσαιλδ και οι Εβραιοι θελουν.Αυτοι που μας κυβερνουν ειναι Εβραιοι και εκτελούν διαταγές των ανώτερων Εβραίων. Καταλάβατε?Δεν ξέρετε ποιοι ειναι πο Εβραιοι που μας κυβερνουν? Σαμαρας, Βενιζελος, Κουβελης Καρατζαφερης, Ποτάμι,Παπαρηγα, Κανέλη, Καμένος, Καζακης,Δένδιας, Κουίκ, Λοβερδος Παπούλιας Στην κυβερνιση 60 με 70 της Εκατό ειναι Εβραιοι. Στην Βουλή (υποτίθεται των Ελλήνων) πανω απο 50 της Εκατό. Πολυ απο τους Εβραίους ειναι Κρυπτο Εβραιοι. Ψυφηζετε ΕΛλινες! Και ας ειναι και κλέφτες. Προς το παρών δεν ξέρουμε αν θα ειναι . Ολλο αυτόν τον αιωνα, οι Εβραιοι μας κυβερνουν, και Ολλοι ξέρουμε τι κλέφτες ήταν. Εγω προτιμούν στο κατο κατο της γραφής πρωτημω να με κλέβουν Ελληνες. Παρα οι Εβραοι. Προσοχή! Θα σας υποσχεθούν θέσεις, χρήματα και αερολογίες, διότι αγαπητοί μου σας θεωρούν κουτάβια. Διότι δεν είστε Εβραιοι.Μονο εκείνοι ειναι πανέξυπνοι, εξαιρετικοι Κτλ. Ειναι η ράτσα η ποιο Ρασιστικη στον Πλανιτη! Οι Εβραιοι εκπληρώνουν τον σκοπο τους ολοταχώς να μας καταςτρεψουν. Αντισταθηται. Κατέβητε στους δρόμους εκατομοιρια, σας δολοφονούν κάθε μέρα. Συκοστε το κεφάλι. Ειναι πάμπλουτοι. Και δεν πληρωνουν ουτε ευρώ ΦΟΡΟΥΣ στο Ελληνικό Κρατος!!! Οι Εβραοι θα σας πουν δεν ειναι αλήθεια. ειναι αλήθεια. Ολλα ειναι στο Διαδικτιο, ολα, τα Εβραιοικα ονοματα τους απο που κρατά η σκούφια τους κτλ. Αυτοι εχουν χρήματα, αλλα Πολιτισμό. ΜΗΔΕΝ. Βοσκοί ήτανε, μετα έμποροι, τελικά τραπεζίτες.Εμεισα έχουμε πολιτισμό που όλο το Σύμπαν θαυμάζει. Και πιστεψετε αυτος ειναι ο λόγος. Που εχουν ενα απέραντο ΜΙΣΟΣ για μας. Βγήτε στους δρόμους, Αντισταθητε, στο κάτω κάτω της γραφής, αγαπητοί μου. Δεν έχετε τίποτε πλεον να χάσετε. Αν δεν Αντισταθητε είστε χαμένοι.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

 

Εγγραφείτε τώρα στο Newsletter μας για να μένετε πάντα ενημερωμένοι