Ο Dr. Ronald Klatz ισχυρίζεται ότι τα εμβόλια γρίπης αποδυναμώνουν το ανοσοποιητικό. Σωστό ή λάθος;

Αυξάνονται τα στοιχεία που δείχνουν πως αυτοί που έλαβαν εμβόλιο γρίπης, τα προηγούμενα χρόνια, είχαν μετά χαμηλότερες αντιδράσεις αντισωμάτων.

Ο Dr. Ronald Klatz, πρόεδρος του A4M (Αμερικανική Ιατρική Ακαδημία Αντιγήρανσης) δήλωσε μεταξύ των άλλων στις 18 Οκτωβρίου, 2017, σε άρθρο στην worldjealth.net:

«Ο πόλεμος των λέξεων μεταξύ υποστηρικτών των διάφορων εμβολίων, που διατείνονται πως προστατεύουν τον παγκόσμιο πληθυσμό, και εκείνων που υποστηρίζουν πως προκαλούνται βλάβες από αυτά, θα συνεχιστεί για πολλά χρόνια ακόμα. Η όποια έρευνα δείχνει να αποδεικνύει τις υποθέσεις ένθεν και ένθεν».

Μία ιατρική έρευνα, που διεξήχθη από το Πολιτειακό Ιατρικό Κέντρο του Οχάιο στις ΗΠΑ, βρήκε πως γυναίκες που έλαβαν εμβόλια της γρίπης είχαν αδύναμο ανοσοποιητικό σύστημα, στα έτη που ακολούθησαν.

«Αυξάνονται τα στοιχεία που δείχνουν πως αυτοί που έλαβαν εμβόλιο γρίπης, τα προηγούμενα χρόνια, είχαν μετά χαμηλότερες αντιδράσεις αντισωμάτων», σημείωσε η Lisa Christian, επικεφαλής της έρευνας.  

Τα συμπεράσματα της άποψης αντιτίθενται στην άποψη πως όσο περισσότερα εμβόλια λάβεις, τόσο μεγαλύτερη προστασία αποκτάς.

Αντίθετα, σύμφωνα πάντα με τα συμπεράσματα των εν λόγω επιστημόνων, τα ίδια τα εμβόλια γρίπης οδηγούν σε αύξηση των λοιμώξεων της γρίπης.

Με άλλα λόγια, όπως εξηγούν, το ίδιο το εμβόλιο της γρίπης διατηρεί, στην πράξη, τον «μύθο» ότι τα εμβόλια γρίπης εντείνουν την εξάπλωση της γρίπης πιο γρήγορα από ό, τι θα συνέβαινε σε διαφορετική περίπτωση.

Στην πραγματικότητα, τα εμβόλια γρίπης εξαπλώνουν τις ίδιες τις μολύνσεις που δημιουργούν περισσότερη ζήτηση για εμβόλια γρίπης.

Έθεσε επομένως πλην των άλλων που ακούγονται μεταξύ των υποστηρικτών και των πολεμίων των εμβολίων, το απλό θέμα σύμφωνα με το οποίο τα διαρκή εμβόλια πάνω στο ίδιο αντικείμενο, αποδυναμώνουν τις άμυνες του οργανισμού.

Καλό είναι να επαναλάβουμε ότι οι πολέμιοι των εμβολίων, υποστηρίζουν ότι μέσω αυτών, η ελίτ που γενικά ελέγχει όλους τους παγκόσμιους οργανισμούς, συγκεκριμένα η παγκοσμιοποιητική και αριστερά κείμενη, θέλει ουσιαστικά να δημιουργήσει μαζικά προβλήματα υγείας με σκοπό τη μείωση του παγκόσμιου πληθυσμού.

Το ότι η αριστερόστροφη ελίτ επιθυμεί για λόγους δήθεν οικολογικούς να μειώσει τον παγκόσμιο πληθυσμό είναι δεδομένο και τετελεσμένο, αφού το έχει δηλώσει κατ΄επανάληψη. Το αν χρησιμοποιεί όμως τα εμβόλια, είναι θέμα ενός “διεθνούς καυγά” στον οποίο εμπλέκονται όχι μόνο “γραφικοί διαδικτυακοί συνωμοσιολόγοι” αλλά και πολύ γνωστές προσωπικότητες τόσο της πολιτικής (Kennedy) όσο και του επιχειρηματικού κόσμου (Bill Gates).

Θα πρέπει λοιπόν να μας πει υπεύθυνα και βάσει στατιστικών, αν υπάρχουν, η επιστημονική κοινότητα στην Ελλάδα, αν αυτά που καταγγέλλει ο Dr. Ronald Klatz, πρόεδρος του A4M (Αμερικανική Ιατρική Ακαδημία Αντιγήρανσης), για την αποδυνάμωση του ανοσοποιητικού συστήματος ευσταθούν ή όχι.

el.gr

Εμφάνιση/απόκρυψη σχολίων

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

 

Εγγραφείτε τώρα στο Newsletter μας για να μένετε πάντα ενημερωμένοι