Δείτε τι πίνουν οι Ινδοί για να καταπολεμούν τις αρρώστειες [Βίντεο]


Στις μακρινές Ινδίες οι κάτοικοι ως γνωστόν λατρεύουν την αγελάδα ως το ιερό τους ζώο. Η πλειοψηφία των κατοίκων πιστεύει ότι μπορεί να καταπολεμήσουν τις ανίατες αρρώστιες μεταξύ αυτών και τον καρκίνο πίνοντας τα ούρα της …ιερής αγελάδας.

Ο 42χρονος Ζαιράμ Σιγκάι μάλιστα δήλωσε στην Daily Mail ότι πίνει ούρα αγελάδας πάνω από μια δεκαετία και κυριολεκτικά…έχει βρει την υγειά του.

Βασική προϋπόθεση είναι η αγελάδα, να είναι παρθένα ενώ οι πιστοί πρέπει να προλάβουν να πιουν τα ούρα της…πριν την ανατολή του ήλιου γιατί μετά δεν θα έχει καμία επίδραση στην υγεία τους.

Χαρακτηριστικό είναι ότι στην πόλη Άγκρα της Βόρειας Ινδίας, καθημερινά εκατοντάδες κόσμου συγκεντρώνονται καθημερινά σε φάρμα με αγελάδες προκειμένου να πιούν τα πρώτα πρωινά ούρα των αγελάδων.

Αλλά και οι πνευματικοί καθοδηγητές στην Ινδία προτρέπουν,σύμφωνα με το stoxos.gr, τον κόσμο να βρίσκουν την υγεία τους ακολουθώντας αυτό την τακτική. Όπως επισημαίνουν χαρακτηριστικά «δύο είναι τα πιο καθαρά πράγματα στον κόσμο. Το νερό του ιερού Γάγγη και τα ούρα της ιερής αγελάδας»

Δείτε το Βίντεο:

tragiko.net

Εμφάνιση/απόκρυψη σχολίων

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

 

Εγγραφείτε τώρα στο Newsletter μας για να μένετε πάντα ενημερωμένοι