Το Ισλαμικό Κράτος (ISIS) ισχυρίζεται ότι ο κορωνοϊός είναι στρατιώτης του Αλλάχ [Βίντεο]

Ειδικοί φοβούνται ότι η τρομοκρατική ομάδα ίσως εκμεταλλευτεί την πανδημία για να στρατολογήσει μαχητές.

Η τρομοκρατική ομάδα ISIS δημοσίευσε πρόσφατα νέες αφίσες στο διαδίκτυο, οι οποίες περιλαμβάνουν εικόνες του Σικάγου και του Tower Bridge στο Λονδίνο με απειλητικά κείμενα. Το κείμενο στην εικόνα του Tower Bridge στο Λονδίνο, αναφέρει: «Χτυπήστε τους όταν το περιμένουν λιγότερο. Κορωνοϊός – ένας στρατιώτης του Αλλάχ. “

Αυτή η κίνηση μάλιστα γίνεται τη στιγμή που όλος ο κόσμος μάχεται κατά της πανδημίας του νέου κορωνοϊού (COVID-19) που εξαπλώνεται παντού, συμπεριλαμβανομένων και αρκετών μουσουλμανικών χωρών.

Ειδικοί φοβούνται ότι η τρομοκρατική ομάδα θα μπορούσε να εκμεταλλευτεί την πανδημία για να στρατολογήσει μαχητές και να σχεδιάσει θανατηφόρες επιθέσεις εναντίον της λαβωμένης από τη νόσο Δύσης, σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα Daily Mirror.

Από την άλλη μεριά αυτή η πλύση εγκεφάλου έχει ακόμα χειρότερα αποτελέσματα, όσον αφορά και τη λήψη των μέτρων που πρέπει να τηρούνται από όλες τις χώρες που βρίσκονται με τους πολίτες τους σε καραντίνα, αφού όπως θα δείτε στο παρακάτω βίντεο, σε συνέντευξη που πήρε δημοσιογράφος από μουσουλμάνες ακούγονται εξωφρενικά πράγματα!

Διατείνονται με πάθος οι μουσουλμάνες, ότι ο κορωνοϊός στάλθηκε από τον Αλλάχ για να τιμωρήσει τους άθεους κι ότι οι μουσουλμάνοι δεν κινδυνεύουν, ούτε κολλάνε τον ιό, επειδή φοβούνται τον Αλλάχ, είναι θεοσεβούμενοι, νηστεύουν κι ακολουθούν το μονοπάτι του ισλάμ.

Όταν τις ρωτά η δημοσιογράφος, ποιους προσβάλλει η ασθένεια, αυτές απαντούν, ότι προσβάλλει τους αλλόπιστους, οι οποίοι κρατούν αιχμαλώτους και καταπιέζουν τα αδέρφια τους! Μάλιστα λένε ως επιχείρημα, ότι δεν είδαν κανέναν μουσουλμάνο να πεθαίνει από τον ιό κι όταν η δημοσιογράφος τους λέει, πως όλοι πεθαίνουν ακόμα και σε μουσουλμανικά κράτη, αυτές φωνάζουν ανένδοτες, ότι μόνο οι τύραννοι μουσουλμάνοι τιμωρούνται έτσι, όσοι δεν είναι καλοί άνθρωποι!

Με τέτοιες απόψεις, πως είναι δυνατόν ένα κράτος να περιμένει από αυτούς τους πληθυσμούς να πειθαρχήσουν σε μέτρα πρόληψης ή καραντίνας, όταν θεωρούν ότι είναι απρόσβλητοι από τον κορωνοϊό.

Μιλάμε πλέον για κάποιου είδους πίστης των φανατικών μουσουλμάνων ότι ανήκουν σε άρεια μουσουλμανική φυλή, η οποία είναι άτρωτη, αλλά και προστατευμένη από έναν Αλλάχ σωτήρα κι εκδικητή θεό;

Αυτοί οι άνθρωποι ακούν μόνο την ισλαμική προπαγάνδα. Ακόμα και η δημοσιογράφος, που δεν πιστεύει σε αυτά που ακούει, έχει βάλει με λάθος τρόπο τη μάσκα καθώς τους μιλάει, με ακάλυπτη τη μύτη, δίνοντας λάθος παράδειγμα. Βέβαια με τέτοια κάλυψη προσώπου από τις μουσουλμάνες δύσκολα γίνεται διασπορά του ιού. Δεν αποκλείεται στο μέλλον να την προτείνουν και ως τρόπο σίγουρης προφύλαξης από τον κορωνοϊό. Όλα περιμένουμε να τα δούμε με αυτά που συμβαίνουν!

Δε γίνεται να μη σημειωθεί βέβαια, ότι αυτή η άποψη των άτρωτων μουσουλμάνων στον κορωνοϊό, θυμίζει και κάτι από Τουρκικό γονίδιο, για το οποίο περηφανεὐονταν και οι Τούρκοι . Τούρκοι επιστήμονες μιλούσαν σχετικά με την ανωτερότητα του Τουρκικού γονιδίου, που είναι άτρωτο στον κορωνοϊό, σε εκπομπή Τουρκικού καναλιού εθνικής εμβέλειας, λίγο πριν έρθει η σκληρή διάψευση με τους νεκρούς και τα κρούσματα να αυξάνουν στη γείτονα και τις απανωτές καραντίνες:

Τέτοιου είδους επιδράσεις και νοοτροπίες σε καιρούς κρίσης σαν αυτούς είναι διπλά επικίνδυνες και δεν βοηθούν στην αποτελεσματική αντιμετώπιση της κρίσιμης κατάστασης που βιώνουν όλοι οι λαοί που αγωνίζονται κλεισμένοι μέσα στα σπίτια τους, χωρίς δουλειά οι περισσότεροι και χωρίς να ξέρουν, πότε θα μπει ένα τέλος σε όλο αυτό.

el.gr

Εμφάνιση/απόκρυψη σχολίων

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

 

Εγγραφείτε τώρα στο Newsletter μας για να μένετε πάντα ενημερωμένοι