«Οι ΗΠΑ σχεδιάζουν νέο πραξικόπημα;» – Απίστευτη προπαγάνδα Τουρκικών ΜΜΕ

Nέα σενάρια επιστημονικής φαντασίας βλέπουν τα Τουρκικά ΜΜΕ. Τα καθεστωτικά μέσα των γειτόνων όπως είναι γνωστό ελέγχονται πλήρως από τον Ρ. Τ. Ερντογάν και προσπαθούν να δημιουργήσουν κλίμα, με σκοπό τον φανατισμό της τουρκικής κοινωνίας.

Το θέμα της παραλαβής των S-400 από την Τουρκία και η στάση των ΗΠΑ έχει αυξήσει τις πιθανότητες να υλοποιηθεί μια νέα απόπειρα πραξικοπήματος στην Τουρκία, αναφέρει Τούρκος πτέραρχος ε.α σε τουρκική εφημερίδα.

Ο Τούρκος πτέραρχος ε.α. Ισμαήλ Χακί Πεκίν, πρώην Α/ΓΕΑ, έδωσε συνέντευξη στην ηλεκτρονική εφημερίδα Yeniakit.com.tr. και τόνισε ότι: «εγχώρια και ξένα μέλη της οργάνωσης FETÖ και ορισμένοι Τούρκοι «πυρήνες» εντός των τουρκικών ενόπλων δυνάμεων, ειδικά στην πολεμική αεροπορία (TAF), μπορούν να υλοποιήσουν ακόμα πιο αποτελεσματικά μια νέα απόπειρα πραξικοπήματος».

«Αλλά τώρα ο τουρκικός λαός είναι ακόμα πιο έτοιμος για μια νέα προσπάθεια αναχαίτισης όλων αυτών των σεναρίων», τόνισε ο ίδιος φέρνοντας στο νου μας τις πληροφορίες περί εξοπλισμού Τούρκων φανατικών οπαδών του Ερντογάν με αυτόματα τυφέκια και άλλο οπλισμό για αυτό ακριβώς το ενδεχόμενο.

 «Η Τουρκία, για την ασφάλεια του εναέριου χώρου της θα λάβει το αμυντικό σύστημα S-400, αλλά οι Ηνωμένες Πολιτείες ζήτησαν να τιμωρηθεί η Άγκυρα.

Η κυβέρνηση Τραμπ , ετοιμάζει στρατιωτικές και οικονομικές κυρώσεις κατά της Τουρκίας, οι οποίες όμως δεν «συμμορφώνουν» όπως φαίνεται τον Τούρκο πρόεδρο», έτσι οι ΗΠΑ, εκτιμά ο Τούρκος πτέραρχος «μπορεί να οργανώσουν μια νέα απόπειρα πραξικοπήματος στην Τουρκία».

«Για τους S-400 η κυβέρνηση των ΗΠΑ θέλοντας να τιμωρήσει την Τουρκία είναι σε θέση να οργανώσει πραξικόπημα στην χώρα;», ερωτά ο ίδιος.

Το τμήμα πληροφοριών στο τουρκικό ΓΕΕΔ απαντώντας στην ερώτηση του Τούρκου Πτέραρχου Ισμαήλ Χακί ανέφερε, ότι «η Τουρκία βρίσκεται σε διένεξη για τους S-400 με τις ΗΠΑ, αλλά δεν νομίζει ότι μπορεί ο οποιοσδήποτε να μπορεί να υλοποιήσει κάποια προσπάθεια πραξικοπήματος, διότι η Τουρκία, τόσο οικονομικά, όσο πολιτικά και στρατιωτικά, θα προσπαθήσει να εξουδετερώσει οποιαδήποτε απόπειρα. Ωστόσο τέτοιες ενέργειες μπορεί να προέλθουν από κάποιες εστίες γκιουλενιστών που υπάρχουν ακόμη».

Ο Τούρκος Πτέραρχος ομοίως, ζήτησε προκειμένου να αποφευχθούν οι ανεπιθύμητες εστίες όξυνσης και αναταραχές στην Τουρκία, « να είναι το κράτος σε πλήρη εγρήγορση, όπως και όλος ο τουρκικός λαός να είναι προετοιμασμένος για το οτιδήποτε. Το κράτος και η κυβέρνηση πρέπει να λάβουν προφυλάξεις για το θέμα αυτό. Η Τουρκία κινδυνεύει από οικονομικά και πολιτικά γεγονότα και όλοι οι θεσμοί θα πρέπει να είναι σε εγρήγορση», είπε ο ίδιος.

Ουσιαστικά εφόσον η καταληκτική ημερομηνία πλησιάζει κάθε ημέρα και πιο πολύ αρχίζουν να ενεργοποιούνται τα αντανακλαστικά επιβίωσης στην γειτονική χώρα.

Όλα αυτά επιβεβαιώνουν όμως άρθρο μας πριν 20 ημέρες με το οποίο αναφέραμε ότι στις 29 Μαΐου 2019, είχαμε έκτακτο συμβούλιο εθνικής ασφαλείας, το οποίο συγκάλεσε ο Ερντογάν για να συζητήσει το ζήτημα των S-400, τις απειλές των ΗΠΑ, ενώ το παρασύνθημα και την ουσία του συμβουλίου αποκάλυψε ο γνωστός σύμβουλος του Ερντογάν και δημοσιογράφος Καραγκιούλ, μιλώντας για πραξικόπημα που θα αντιμετωπιστεί ως εχθρική ξένη εισβολή και δράση των ΗΠΑ από βάσεις της Ελλάδος .

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΚΑΡΑΓΙΟΥΛ ΠΡΙΝ ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ

«Ενώ απαντούσε σε γενικές ερωτήσεις σχετικά πρόσφατα ο Ερντογάν έκανε μια υπόσχεση. Η υπόσχεση ήταν η εξής: «Σε αυτή τη χώρα δεν θα υπάρξει ποτέ πραξικόπημα, αν είμαστε ισχυροί, είναι αδύνατο.»

Κάθε πραξικόπημα είναι μια επίθεση στον λαό μας. Κάθε πραξικόπημα είναι ξένη παρέμβαση, συνεχίζει ο Καραγκιούλ.

27 Μαΐου, 12 Σεπτεμβρίου, 28 Φεβρουαρίου, 17-25 Δεκεμβρίου και 15 Ιουλίου: Κάθε μία από αυτές τις ημερομηνίες ήταν μια παρέμβαση ενάντια στο έθνος μας για την ενίσχυση της θέσης μιας συγκεκριμένης κυβέρνησης.

Αυτά τα πραξικοπήματα δεν έγιναν μόνο κατά του κράτους αλλά κατά του τουρκικού λαού. Όλα αυτά τα πραξικοπήματα ήταν επιθέσεις με στόχο τους Τούρκους.

Κάθε θέμα που εμφανίστηκε ως «μεγάλη απειλή» καθ ‘όλη τη διάρκεια του έτους, είτε αφορούσε την οικονομία, την εξωτερική πολιτική, είτε την ασφάλεια κλπ, ήταν το αποτέλεσμα των παραχωρήσεων κατά την περίοδο των πραξικοπημάτων.

Όλα τα πραξικοπήματα οργανώνονται για να πάρουν τη βούληση των ανθρώπων, να τους καταπιέσουν και να δώσουν ξανά τον έλεγχο σε μια πολυεθνική ελίτ.

Όλα τα πραξικοπήματα προωθούνται ως «προστασία του κράτους», ωστόσο οργανώθηκαν για να καθιερώσουν ξένη κηδεμονία πάνω στον τουρκικό λαό.

Κάθε φορά που το έθνος μας κερδίζει δύναμη και προσπαθεί να διατηρήσει το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον του, η πολυεθνική αυτή ελίτ θέλει να αναλάβει δράση και διοργανώνει αντίδραση , με στόχο σταματήσει την νέα τάξη που ιδρύθηκε στην Τουρκία μετά την Οθωμανική Αυτοκρατορία μέσω αυτών των πραξικοπημάτων.

Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να αντιμετωπίσουμε κάθε πραξικόπημα ως μια μια ξένη παρέμβαση στην Τουρκία.

Αυτή η κηδεμονία, αυτή η παρέμβαση, η έμμεση εισβολή, πραγματοποιήθηκε από τα στελέχη που κινούνταν στην πολιτική και στρατιωτική γραφειοκρατία, στην οικονομία και στον πνευματικό τομέα.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο μέσω μιας επίπονης πραγματικότητας εξετάζουμε όλες τις προσπάθειες πραξικοπήματος ως ξένες «παρεμβάσεις», και ως επίθεση εναντίον της Τουρκίας.

Πρώτα θα έπαιρναν την Κωνσταντινούπολη. αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η 15η Ιουλίου ήταν μια απόπειρα εισβολής.

Αυτή είναι η πρώτη φορά που στην Τουρκία έπεσε πάνω ένα ισχυρό κύμα για να χάσει την ανεξαρτησία της η χώρα από τότε που ιδρύθηκε. Το ονομάζουμε μια ιστορική καμπή στην ιστορία.

Η πολιτική μας παράδοση που φτάνει μέχρι τους Σελτζούκους όμως έσωσε την χώρα και αντιτάχθηκε σε αυτό το ξενόφερτο κύμα.

Πηγή: pentapostagma.gr , stoxos.gr

Εμφάνιση/απόκρυψη σχολίων

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

 

Εγγραφείτε τώρα στο Newsletter μας για να μένετε πάντα ενημερωμένοι