Κατάδικοι φυλακισμένοι είναι οι νέοι παράνομοι μετανάστες [Βίντεο]

Ένα τεράστιο καινούργιο κύμα παράνομων μουσουλμάνων μεταναστών έρχεται από την Τυνησία. 

Το κύμα αυτό είναι χαρακτηριστικά επικίνδυνο γιατί η χώρα αυτή, η Τυνησία,  έχει ανοίξει τις φυλακές της και έχει αφήσει ελεύθερους  τους φυλακισμένους οι οποίοι στην συνέχεια με κάθε μέσον  περνάνε απέναντι στην Ιταλία  και από εκεί προωθούνται κατά ομάδες ή μεμονωμένα  προς την Ευρώπη.

Οι πρώτες εκτιμήσεις μιλάνε για πάνω από 1600 καταδίκους ενώ ήδη 800 έχουν καταγραφεί από τις ιταλικές αρχές.

Καλώς τα δεχτήκαμε.

tunisians http://www.pyli-apokalypseis.com/

Το θέμα αυτό το έφερε στη δημοσιότητα με καταγγελία που έκανε ένας εκπρόσωπος ενός ιταλικού κόμματος που αντιτίθεται στην ελεύθερη διακίνηση παράνομων μεταναστών,  που ονομάζεται  Angelo Ciocca.

Χαρακτηριστικό της κατάστασης είναι ότι στην 3η Πόλη της Σουηδίας το Malmö μέσα σε ένα μήνα είχαμε  102 ελεύθερους σκοπευτές  και με 35 βαριά τραυματισμένους. Η αστυνομία πλέον αδυνατεί να τους αντιμετωπίσει και σε κάθε απόπειρα να επέμβει καθώς οι παράνομοι μετανάστες επιτίθενται στους αστυνομικούς με πέτρες και βόμβες μολότοφ.

Στο επόμενο βίντεο άλλη μια ροή παράνομων μεταναστών που έχει εισβάλει στο Βέλγιο και από εκεί προσπαθεί με κάθε μέσο να περάσει πέρα στην Αγγλία.

Στην ίδια την Γερμανία η νεοταξική καγκελάριος Μέρκελ  έχει δηλώσει μεγαλόσχημα ότι το Ισλάμ είναι μέρος της Γερμανίας, παρά την ειρωνική απάντηση από τους μουσουλμάνους ότι η Γερμανία είναι  μέρος του νέο-ισλαμικού χαλιφάτου.

[nikosxeiladakis.gr]

Εμφάνιση/απόκρυψη σχολίων

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

 

Εγγραφείτε τώρα στο Newsletter μας για να μένετε πάντα ενημερωμένοι