Το μακελειό στο Λας Βέγκας ήταν μία συντονισμένη επίθεση; [Βίντεο]

Το είπαμε από χθες ότι όσο περνάνε οι ώρες θα έρχονται συνέχεια αποδείξεις ότι το Λας Βέγκας ήταν μία Fals Flag επίθεση.

Δύο βίντεο βγήκαν τα οποία αποδεικνύουν ότι τελικά δεν ήταν μόνος τους ο τρομοκράτης και μαλλον ήταν αυτός που λενε ο τρομοκράτης, άλλοι σκοπευτές φαινονται να πυροβολουν από πολύ πιο χαμηλό όροφο και όχι από των τριακοστο δευτερο οροφο!

Οι σκοπευτές φαίνεται ξεκάθαρα στα βίντεο ότι πυροβολούν από τον τέταρτο όροφο του κτιρίου και με αυτή τη νέα εκδοχή περνάμε σε μία νέα αλήθεια όπου λογιστής εκατομμυριούχος δεν μπορεί να είναι ένας μοναχικός λύκος!

Μερικα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης στην Αμερική προσπάθησαν να συνδέσουν τον τρομοκράτη λογιστή με οργανώσεις Όπως η αντιφα και η Ισις αλλά ΜΜΕ υποστηρίζουν ότι ο Πάντοκ δεν είχε πολιτικές οι θρησκευτικές σχέσεις και συμφέροντα… θυμήσου το άρθρο που μιλάγαμε πριν για τον πόλεμο της αλήθειας με το ψέμα!

Το θέμα είναι ότι το τρομακτικό γεγονός του Λας Βέγκας συμμετείχε δε συμμετείχε ο Παντικ, ηταν δεν ήταν συντονισμένη επίθεση false flag με έναν 2-3 αγνώστους που πυροβολούσαν απο το τέταρτο όροφο του ξενοδοχείου, το αποτέλεσμα των τόσων πολλών νεκρών και των εκατοντάδων τραυματιων θα χρησιμοποιηθεί από την ελίτ για να προωθήσουν τη δική τους ατζέντα!

Άσχετο εάν θα υπάρχει ένα μεγάλο πλέον κομμάτι του κόσμου που θα βλέπει το ψέμα ξεκάθαρα, που θα έχει κατανοήσει ότι όλο αυτό είναι στημένο, που θα έχει δει τις αποδείξεις ότι δεν είναι έτσι όπως το παρουσιάσανε…

Στο τέλος οι μεγάλοι αριθμοί Θα μιλήσουν, το 90% των ανθρώπων που είχε ακούσει μόνο τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης και έχει πιστέψει ότι έτσι είναι.. Αυτοί δηλαδή που είναι και η ουσία.. Αυτοί που ψηφίζουν και βγάζουν κυβερνήσεις…

Αυτοί που Αύριο θα βγουν στους δρόμους και τις πλατείες και θα μάχονται με όσους τους λένε ότι τα πράγματα δεν είναι έτσι…. Αυτοί που θα συμφωνήσουν στο να παραδώσουν οι Αμερικανοί τα όπλα τους λόγω του τρομερού γεγονότος… Και όποιος Μα όποιος τους λέει ότι δεν έγινε έτσι απλά για αυτούς θα είναι ο ψεύτης!

Πηγή

Εμφάνιση/απόκρυψη σχολίων

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

 

Εγγραφείτε τώρα στο Newsletter μας για να μένετε πάντα ενημερωμένοι