Συγκεντρώθηκε η ανώτατη αμερικανική στρατιωτική ηγεσία για να μιλήσει για τον «Αρμαγεδώνα» που έρχεται [Βίντεο]

Ολόκληρη η αμερικανική ανώτατη στρατιωτική ηγεσία του Πενταγώνου συγκεντρώθηκε με κύριο σκοπό να προετοιμάσει επισταμένα μια άκρως σημαντική έκθεση αξιολόγησης,  για την Επιτροπή Ενόπλων Δυνάμεων της Γερουσίας των Ηνωμένων Πολιτειών που αφορούσε «επικείμενες πολεμικές αποστολές των ενόπλων δυνάμεων των ΗΠΑ».

Παρόντες στην έως τώρα άκρως απόρρητη συνάντηση ήταν ο στρατηγός Mark Milley, ο αρχηγός του στρατού των ΗΠΑ, ο αρχηγός του επιχειρησιακού κλάδου του ναυτικού Ναύαρχος John Richardson, ο Α/ΓΕΝ Ναύαρχος Robert Neller,  ο Α/ΓΕΑ Πτέραρχος  David L. Goldfein και ο Α/ΓΕΕΔ στρατηγός  Joseph Dunford.

Μιλάμε για την ανώτατη ηγεσία μιας υπερδύναμης όπως οι ΗΠΑ μαζί με  τον επικεφαλής της στρατιωτικής υπηρεσίας πληροφοριών,αναφέρει σχετικό δημοσίευμα.

Η ημερήσια διάταξη αυτής της συνάντησης ήταν σοβαρότατη για ολόκληρο τον πλανήτη, την Ρωσία, Κίνα, Ιράν και φυσικά έχει αντίκτυπο ακόμη και για την Ελλάδα.

Οι πιο ισχυροί στρατιωτικοί άντρες της Αμερικής συγκεντρώθηκαν εκείνο το βράδυ  για να συζητήσουν για τον «Αρμαγεδδών» όπως ονομάζουν οι ίδιοι με κωδική ονομασία την διεξαγωγή ενός Γ’ παγκοσμίου πολέμου με Ρωσία και Κίνα.

Τα πρακτικά αυτής της «μοιραίας» συνάντησης αποτελούν φυσικά επτασφράγιστο μυστικά. Μόνο μια χούφτα άνθρωποι γνωρίζουν τι ακριβώς συζητήθηκε.

Οι κορυφαίοι στρατηγοί του έως τώρα ισχυρότερου έθνους στη Γη ενημέρωσαν το Κογκρέσο ότι η Αμερική θα μπορούσε πράγματι να κερδίσει έναν ολοκληρωτικό πόλεμο με τη Ρωσία και την Κίνα, αλλά...

Ένα από τα μέλη της συνάντησης της «νύκτας των στρατηγών»,  ο στρατηγός Milley, εξέφρασε τη μοναδική του ανησυχία για τον 3ο Παγκόσμιο Πόλεμο επικαλούμενος την «έλλειψη πόρων και κατάρτισης του αμερικανικού στρατού για την εκτέλεση της στρατηγικής εθνικής ασφάλειας της Αμερικής χωρίς υψηλό στρατιωτικό κίνδυνο».

Ο ναύαρχος Ρίτσαρντσον συμφώνησε με τον Milley, αλλά το επίπεδο εμπιστοσύνης του στην κυριαρχία του αμερικανικού Ναυτικού φαινόταν κάπως υψηλότερο.

Ο ίδιος φέρεται να  είπε στην επιτροπή:

«Συμφωνώ με τον στρατηγό Milley. Εάν φτάσουμε σε μια τέτοια  σύγκρουση, θα κερδίσουμε. Αλλά θα πάρει πολύ περισσότερο από όσο θα θέλαμε και θα κοστίσει πολύ περισσότερο σε δολάρια και σε θύματα».

Το πανίσχυρο αμερικανικό στρατιωτικό βιομηχανικό συγκρότημα έγινε γνώστης της συνάντησης και σίγουρα εκπροσωπήθηκε!

Όσο για την συνάντηση της ανώτατης στρατιωτικής ηγεσίας ενώπιον της Γερουσίας των ΗΠΑ, αυτή ήταν απλώς μια καλή τυπική δικαιολογία.

Η αληθινή έκθεση της Υπηρεσίας Πληροφοριών Άμυνας των ΗΠΑ δείχνει ότι οι στρατιωτικοί, οι  βιομήχανοι και ο Πρόεδρος των ΗΠΑ γνωρίζουν το τελικό αποτέλεσμα ενός τέτοιου πολέμου.

Μέρος αυτής της έκθεσης εξετάζει την «ετοιμότητα» του Βλαντιμίρ Πούτιν στην περίπτωση ενός « Αρμαγεδδώνα» στο βαθμό που είναι εφικτό σε  κάθε περίπτωση.

Εκεί γίνεται μνεία για τις υπερ-υπόγειες αμυντικές εγκαταστάσεις με αποθήκες, εργοστάσια , ερευνητικά κέντρα του  Πούτιν, πίσω από τα Ουράλια, τα οποία χτίστηκαν κατά τη διάρκεια των Σοβιετικών χρόνων και προσδίδουν μεγάλη χρονική αυτονομία στον ρωσικό στρατό για πόλεμο μακράς διαρκείας.

Έτσι, μετά την Βόρεια Κορέα, σειρά θα έχει η Ρωσία και το Ιράν στις νέες  αμερικανικές κυρώσεις ενώ η κυβέρνηση Τραμπ  έχει στόχο να υλοποιήσει αυτό το σχέδιο με πραγματικά όπλα προκαλώντας ένα πόλεμο που φυσικά δεν μπορεί να «ελέγξει».

Ο μισός κόσμος βρίσκεται στα πρόθυρα της πείνας και τα περισσότερα κράτη παλεύουν με την οικονομική κρίση, αλλά η αμερικανική ελίτ ασχολείται με τον Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο, ο οποίος έχει δρομολογηθεί από ότι φαίνεται...

«Είδα ότι οι πραγματικές ειδήσεις σε όλο τον κόσμο ήταν βαθιά περιορισμένες από την αυτολογοκρισία, στην οικονομία και στην πολιτική , ενώ το αμερικανικό στρατιωτικο-βιομηχανικό συγκρότημα αυξανόταν με τεράστιο ρυθμό και ο όγκος των πληροφοριών που συλλέγει για όλους μας υπερέβαινε υπερβολικά την δημόσια φαντασία», είχε δηλώσει ο γνωστός κύριος wikileaks, Julian Assange,  και είχε απόλυτο .για αυτό που έχουν σχεδιάσει σκοτεινές ελίτ ανά τον κόσμο.

Πηγή , Πηγή

Εμφάνιση/απόκρυψη σχολίων

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

 

Εγγραφείτε τώρα στο Newsletter μας για να μένετε πάντα ενημερωμένοι