Πώς βγήκαν ζωντανοί από την κόλαση της Χάμα οι 29 παγιδευμένοι από τους τρομοκράτες ήρωες Ρώσοι στρατιώτες [Βίντεο]

Μαρτυρία Ρώσου στρατιωτικού.Πώς βγήκαν ζωντανοί από την κόλαση της Χάμα οι 29 παγιδευμένοι από τους τρομοκράτες ήρωες Ρώσοι στρατιώτες.

Αν και αριθμητικά λιγότεροι βγήκαν όλοι ζωντανοί….

Ένας αξιωματικός της ρώσικης στρατονομίας μίλησε για την επίθεση των τρομοκρατών στη συριακή Χάμα και τον κίνδυνο που διέτρεξαν 29 ρώσοι στρατιώτες.

Σύμφωνα με το δεκανέα της ρωσικής στρατονομίας τον Andrei Vladykin, όλα άρχισαν με κλασική πρακτική βομβαρδισμό με ρουκέτες και πυραύλους GRAND μετά ακολούθησε επίθεση με επανδρωμένα οχήματα που έφεραν βαριά πυροβόλα όπλα.

Οι τρομοκράτες της οργάνωσης Jabhat An-Nusra, εξαπέλυσαν την επίθεση το πρωί της 19ης Σεπτέμβρη στη ΒΑ και Β Hama.Οι τρομοκράτες περικύκλωσαν τη διμοιρία της ρώσικης στρατονομίας αλλά οι ρώσοι απώθησαν την επίθεση παρά το ότι ήταν αριθμητικά λιγότεροι μόλις 29.

rosos stratiotis

Χάρη στις δράσεις του διοικητή τους του Samoilov απώθησαν οι παγιδευμένοι ρώσοι στρατιώτες το πρώτο κύμμα επίθεσης.Κατά τη διάρκεια της μάχης 2 συστήματα εξοπλισμού τέθηκαν εκτόςλειτουργίας.Μετά την επίθεση με ρουκέτες άρχισαν να μας επιτίθονται με ημιφορτηγά επανδρωμένα με πυροβόλα είπε.

Ο Andrey Vladykin, έδειξε ημιφορτηγά στρατιωτικά ρώσικα που είχαν εμφανή τα σημάδια από την επίθεση.

Δισώθηκαν από τη συντονισμένη επιχείρηση που οργάνωσε το Κέντρο Επανασυμφιλίωσης στην οποία συμμετείχαν και Su-25 και έσπασαν οι γραμμές των τρομοκρατών και απεγκλωβίστηκαν.

Σε βίντεο εμφανίζονται και ελικόπτερα ρωσικά Mi-35 στη μάχη αυτή της Χάμα.achtungpartisanen 21.9.17

[dimpenews,hellasforce]

Εμφάνιση/απόκρυψη σχολίων

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

 

Εγγραφείτε τώρα στο Newsletter μας για να μένετε πάντα ενημερωμένοι