Τρίτος Παγκόσμιος πόλεμος: Κορυφαίος αναλυτής προβλέπει πόλεμο με τη Βόρεια Κορέα μέχρι τις 12 Σεπτεμβρίου

Πόλεμος με τη Βόρεια Κορέα στον ορίζοντα; Διακεκριμενος οικονομολόγος και πολιτικος αναλυτης ο Martin Armstrong έχει προβλέψει μια στρατιωτική «αντιπαράθεση» μεταξη της Βόρειας Κορέας και των ΗΠΑ μέχρι τις 12 Σεπτεμβρίου του τρέχοντος έτους.

Γνωστός για την σωστή πρόβλεψη του για την οικονομικη συντριβή της Μαύρης Δευτέρας του 1987 μεταξύ άλλων επιτυχημενων προβλέψεων του ,προέβλεψε επίσης με ακρίβεια την πολιτική εξέγερση που τελικά οδήγησε στην εκλογή του Donald Trump.

«Τα μοντέλα μας φαίνεται να είναι σωστά στο στόχο για την κλιμάκωση των στρατιωτικών απειλών από τη Βόρεια Κορέα. Δώσαμε τους δύο στόχους μας για το άνοιγμα αυτού του παραθύρου για μια σύγκρουση για πολέμο με τη Βόρεια Κορέα και ετσι παρακολουθούμε απο τις 12/13 Αυγούστου 2017 που ηταν το ανοιγμα του παραθυρου μεχρι και στις 11/12 Σεπτεμβρίου 2017 », σημείωσε ο Armstrong.

«Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι το κάνει αυτό για να δείξει δύναμη και να διατηρήσει τον έλεγχο. Υπάρχουν πάντα άνθρωποι μέσα στην κυβέρνηση τιυ που θα τον δολοφονουσαν εάν φαινόταν αδύναμος. Αυτή είναι η μοίρα των δικτατόρων. »

Ο Armstrong συνέχισε να δίνει ένα ακριβές χρονικό πλαίσιο για το πότε θα μπορούσε να λάβει χώρα μια πολεμικη αντιπαράθεση. «Αναμένουμε ότι οι εντάσεις θα αυξηθούν στον επόμενο στόχο που ειναι η 11/12 Σεπτεμβρίου.»

Τους τελευταίους μήνες έχουμε δει το αδίστακτο καθεστος να διενεργεί πολλαπλές δοκιμές πυρηνικών πυραύλων, με τις τελευταίες να πετούν πανω απο την Ιαπωνία. Από την πλευρά του ο Τράμπ έχει υποσχεθεί μια γρήγορη απάντηση η οποία οδήγησε ακόμη και τους φιλελεύθερους σαν τον Ομπάμα να ζητήσουν να επιτρέπει στη Βόρεια Κορέα να έχει πυρηνικά.

Στις αρχές Αυγούστου, η πρώην Σύμβουλος Εθνικής Ασφάλειας του Ομπάμα, Σούζαν Ράις, ανακοινωσε στις σελίδες της New York Times ανοιχτη έκκληση προς τις Ηνωμένες Πολιτείες να επιτρέψουν στη Βόρεια Κορέα να έχει πυρηνικά όπλα.

«Η ίδια η Ράις είναι οπαδος της νεας παγκοσμιας ταξης και έχει υποστηρίξει ανοιχτά πολλούς πολέμους και ενδιάμεσους πολέμους σε όλο τον κόσμο, αλλά τώρα, όταν η Αμερικη αντιμετωπίζει μια πραγματική απειλή, θέλει η χώρα να αφήσει απλά έναν τρελό άνθρωπο να εχει πυρινικα».

Λάβετε υπόψη ότι κάθε είδους «αντιπαράθεση» με τη Βόρεια Κορέα θα σήμαινε σίγουρα πόλεμο και, ανάλογα με την αντίδραση της Κίνας, ενδεχομένως τον 3ο Παγκόσμιο Πόλεμο.

Τι νομίζετε; Οι Ηνωμένες Πολιτείες θα επιτεθούν στη Βόρεια Κορέα στο εγγύς μέλλον;

Το παραπάνω είναι ένα από τα χιλιάδες άρθρα που επηρεάζουν τουλάχιστον το ένα κομμάτι του λαου της Αμερικής , ο εύκολος τρόπος να στρέψεις την προσοχή εκεί που θέλεις και όχι να αφήσεις το πνεύμα να αναζητήσει την λογική..

Οπως θα παρατηρήσατε το κείμενο κινείται στο επίπεδο του δισδιαστατου για άλλη μια φορά … να έχει η να μην έχει πυρηνικά ένας τρελός … άλλες ερωτήσεις δεν χωράνε και δεν πρέπει να χωράνε στο μυαλό της μάζας !

Δεν πρέπει να αναρωτηθείς αν η ανθρωπότητα έπαθε παράκρουση και θέλει να ξεκινήσει τον τρίτο παγκόσμιο πόλεμο, αν αυτό που γίνεται είναι στημένο , αν όλο αυτό γίνεται για την ανάγκη του Ροθτσαιλντ να ελέγξει και την Κορέα …όχι δεν πρέπει να το κάνεις πρέπει να κινηθείς στυγνά και ορθά όπως η πολιτικη σκακιέρα σου δείχνει….γιατί αν δεν το κάνεις και αναρωτηθείς έξω από το στενό πεδίο προσδιορισμού σου ..τότε θα είσαι ένας γραφικός συνομωσιολογος που τα μεγάλα αφεντικά αποφάσισαν ότι κανείς δεν πρέπει να σε ακούει και να σε διαβάζει !!

Με της υγείας σας το μέλλον που αφήνετε να έρθει …
Stranger….

Πηγή , Πηγή

Εμφάνιση/απόκρυψη σχολίων

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

 

Εγγραφείτε τώρα στο Newsletter μας για να μένετε πάντα ενημερωμένοι